Jump to content

Noir

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Noir's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Her i Trysil er det over middels godt smågnagerår, men det er vel mer på Østlandet enn Sørlandet Trysil ligger. Har vært ute på en god del fisking, og sett godt med røy og liryper med kyllinger men har tråkket opp lite orrfugl; har sett to orrhøner uten en eneste kylling!
  2. Hei! Har akkurat kjøpt en Baikal-hagle til min bor. Modellen er MP-27M-10. Han er 14 år, snart består han jegerprøva, og klar for jakt på skogsfugl med stående hund. Senest i dag var vi og prøvde oss på vår ''private'' leirduebane hvor han knuste 21 av 25 duer. Gliset hans var ikke å ta feil av; dette var en fantastisk gave, og en sliter av en hagle som vil følge ham i mange år. Er det noen her inne som har erfaringer med Baikal-hagle, kanskje til og med samme modell? Hagla kostet egentlig 4990,-, men siden det var konkurssalg hos forhandleren, og siden forhandleren og jeg er gode venner fikk jeg hagla til sterkt redusert pris. Prøvde Baikalen, og selv knuste jeg 20 av 25 (surt å bli slått av broder'n) og synes dette var ei fantastisk børse!
  3. Noir

    Enkeltløper hagle

    Jeg kjøpte enkeltløperen mest til harejakt og åtejakt på rev,- men det kan hende at jeg kommer til å jakte skogsfugl med den. Bestefar og en av grandonkelene mine hadde Marocchi enkeltløper med spennhane, så det var også litt av den grunnen at jeg kjøpte den. Har prøveskutt den idag, og den er veldig fin å skyte med, syns jeg. Selv om den sparker godt så er den også veldig god å skyte med!
  4. Noir

    Enkeltløper hagle

    Det ser ut som det er en ganske gammel hagle, siden det er spennhane på den. Hvis den er brukt, så er den pent brukt, for den ser ut, og virker, som ny. Jeg betalte 600 kroner for den. Forhandleren som jeg kjøpte våpenet fra, sa at den hadde stått urørt i butikken i litt over 20 år. Men siden det er spennhane på den så er den sikkert litt gammel.
  5. Hei! Jeg er ny her, og har nå opprettet konto her. Jeg begynner brått: Jeg har kjøpt meg en enkeltløper Marocchi hagle fra Italia. Jeg lurer på om denne er noe tess, eller om det var bortkastet penger.
×
×
  • Create New...