Jump to content

woofer

Members
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

About woofer

  • Birthday 02/21/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

woofer's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da ble det bestilt en Leupold VX-R 3-9x50. så får vi se om det er brukbart:) får bruke den til jeg får råd til en swaro:)
  2. Hei. Jeg må ha meg ny kikkert pga gassen holder på å går ut av min gamle. Så lurer jeg på hva folk anbefaller? blir 50åpning for stort på browning xbolt(er ei lite rifle)? Jeg ønsker ikke en alt for stor kikkert iforhold til rifla. 3-9x42 f.eks. Ønsker å bruke mellom 5000 og 10 000kr. hva anbefaller dere? Bør jeg kjøpe med lys?
  3. oiii? er druer farlige for hunden? aldri hørt før. å hunden min som er så glad i druer,
  4. Hei, Lokallaget mitt vurderer å få elektroniske skiver på elgbanen, men vi har ikke grav. Har dere forslag hvordan man kan lage disse stativene for blinkene? er de lett å ta ned og bære inn i skytterbua etter skyting? eller må de ståfast montert? ser at noen monterer blinkene i konteinere og bare lager et system for å løfte de opp på hver skyting. håper noen har forslag og kanskje bilder hvordan dere har det på deres skytterbane.
  5. du vet ikke navn på noen sånne firmaer?
  6. Hei, mitt lokale jeger og fisk har kun logoen vår i papirform eller på tøymerker, og vi skulle fått det "digitalt" fått det på en fil. har folk tips hvordan jeg kan gjøre det? har prøvd å tatt bilde og klippet rundt det, men blir jævla dårlig. her er bildet. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
  7. åhhh så godt å lese at jeg ikke har vært den eneste som har vært plaget med wingevåpen:) jeg var i krangel med de i 1 år for jeg kom til enighet med de. ble nødt til å true med politiannmeldelse før det skjedde noe i saken. hver gang jeg skriver minne erfaringer om wingevåpen på kammeret så ringer de meg neste dag og sier de er forbanna på meg:), så jeg vill tro at lars winge ringer imorgen:P hehe Har Handlet på xxl, jakt og friluft, landerø og de fleste våpen og friluft butikkene i Norge, å de svarer på mail og telefoner, det gjør ikke wingevåpen, de tok telefonene til de har lovet og lyvet såpass at jeg kjøpte våpen derfra, etter det så virket det som at de "silet" samtalene og ga faen i telefonen når jeg ringte.
  8. Leveringsklare Gordon settere Valper etter Ryheimens black Connie og Svartvatnets Mr X Begge foreldre høyt premiert på jaktprøve og utstilling. Det forventes meget gode jakt/prøvehunder. 1 tispe og 1 hannhund ledig, begge to er veldig pene både i farger og utseende. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=38193029
  9. noen som har erfaring med de lyktene på denne siden, aldri hørt om merket før. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
  10. hei,jeg har en Sauer 200 str, er med "baneskyter stokk" (ikke jakt stokk). cal 6,5x55 dipoter med irisblender, 8 magasin, div Hullkorn i eske, Miragebånd og Feltveske, m/ magasin holder. skutt ca 2500skudd med rekrutt ammunisjon med. er det noen som har tips hva jeg kan sette til pris på dette??
  11. hei, er det noen som har erfarng med Zeiss Conquest 4,5-14x50? jeg har ikke peiling på optikk men må ha meg ny kikkert nå pgr dugg i den gamle. kikkerten jeg har nå er det 3-9x40, å dette er 4,5-14, er 4,5 formye zoom til denne typejakt? dyrene jeg har skutt har jeg skutt med 3 og 4x førstørring. link til kikkerten. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=18335404 er det noen andre typer kikkert dere annbefaler til rundt 5000-6000kr? tenker også på leupold VX-R, noen som har erfaring med den?
  12. den føllelsen man får når man ser rådyr på åkeren ved huset, når det er båndtvang., den er ikke morsom. æsj vært morsomt å prøvd å slippe cindy nå.
  13. okey:) hvor ofte kjører dere en runde på lokkelyden da? 4-5minutter mellom vær gang? tenkte meg ut en tur inatt å prøve
  14. hey, en grunneier her har spurt om jeg kunne skyte noe rev til han, han har skadefellingstilatelse på 4stk. så jeg lurer på om det er noe hensikt å bruke lokk så tidlig på året? er en saubonde som har spurt, så det går en god del lam osv rundt på eiendomen vis ja: Har appen til jegerogfisk, er det nok å bruke lyden som kommer ut av telefonen, eller har dere med ekstra høytallere?
×
×
  • Create New...