Jump to content

steppdeck

Members
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

steppdeck's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei, har drevet litt med compound bue siste åra å har tatt over en pse stinger x demontert. Har forsket litt på hvordan man spenner opp buen for å hekte på streng men dette er i overkant avansert for meg. Er det noen i Trøndelag som kan hjelpe til med dette mot en dose Vipps? Mvh Sven Erik Hansen
  2. Bestillte kuler fra sportwaffen-schneider på nettbutikk. La en sånn 10x600 pakke med 4.4 mm kuler i handlekurven. Så snakka fruen til meg... halvdement som jeg er trykkte jeg en gang til og gjennomførte betaling uten å tenke meg om. Så her om dagen kom det 12000 kuler i posten, 1100-1200 kroner sånn ca for alt med frakt osv. Jeg kommer til å bruke litt tid på å skyte vekk 12000 kuler.
  3. Her var mye god info. Har nettopp tatt over et Haenel 49a i skytbar stand.
  4. Prøvde å søke men finner ikke noe om det men lurer på om det går an å bruke A-tec sin hagledemper på en baikal taiga med løse choker? Er klar over at rifleløpet da ikke kan benyttes;o)
  5. Flott tråd! Og flott båt
  6. Tar ikke sjansen på "utenfor-skapelig oppbevaring" på annet en 4.5 mm
  7. Mine luftbørser i 22 og 6'35 er låst inne. Ikke at de er registrerte men de er ervervet lenge før det kravet kom og heller ikke brukbare på noe vis annet enn affeksjonsverdi og pynt... men skulle de bli stjålet fra heimen og jurist hadde gått seg på at de var oppbevart utenfor fg godkjent skap så hadde han driti lårtjukt i at børsene var stjålet og heller nyttet anledningen til å renske meg for jaktvåpen og konkurranse våpen for det hadde vært enklere enn å få straffet en kjeltring.
  8. jeg har to. Et makan som på bildet og et forniklet med ladearm av messing og den armen er dessverre knekt. Verdien tror jeg ikke er all verden her hjemme hvor det står noen rundt om enda men for utenlandske samlere kan de sikkert være verdt det en er villig til og betale for et relativt sjeldent norskprodusert luftvåpen. Jeg kommer nok til og beholde mine lell om de må ta opp plass i et fg-godkjent skap
  9. Runbo kommer med 4G snart og H1 med 4 watt radio.
  10. Sendte mail til Søilen og foreslo dette nå i morges Lindskog. Så får vi se hvor det går
  11. At luftvåpen over 4.5mm er registreringspliktige vet jeg, men at løpslengde skulle være kritisk det er over min fatteevne ja. Hadde jo en fin og presis HW97KT men solgte tilbake til tidligere eier... men ny skal jeg ha! Er det en mulighet å "dra en Alm's" å bestille med en fastlodda lyddemper for å komme rundt kravet om løpslengde?
  12. Man søker & finner overskrift som passet ihvertfall. Bestillte en HW97KT i 5.5mm og fikk telefon i dag fra butikken om at den ikke kunne leveres pga for kort løpslengde ifølge rundskriv fra pod. Paragrafryttere Søylen lovte dog å gå en runde med øvrigheta for å få levert. Hvilke 5.5 mm underspenner eller sidespenner fjørluftbørser til trening har 40 cm eller mere løpslengde og har god kvalitet?
  13. Det værste jeg vet er å glemme å slå av lyden på mobilen... samt all kjeft en får for ikke å svare umiddelbart når en sitter på post. Måtte elghundene pisse ned de som ikke er fornøyde med at jeg ringer tilbake ved anledning Ellers er alt unødig mas på jaktradio en god nr to
×
×
  • Create New...