Jump to content

slugpumper

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

slugpumper's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Magasin er med ja. 5 skudds som enkelt kan moddes til 6.
  2. Måtte jo prøve ett, og med litt dremling passet det i en av mine hs-stokker. Funker bra.
  3. slugpumper

    NM Langhold

    Tenkte å skrive en kommentar om hvor ........ denne tråden har blitt, men blir bare oppgitt. En enkel innfo/påmeldings og resultattråd om NM Langhold har blitt noe helt banalt!
  4. Bruker ett par billige ledlamper, med aa batteri fra claes olson, som jeg stripser på skjermene til chonoen. Vips så funker den i skumring, mørke, inne.....
  5. Superchrono måler ikke sub ammo.
  6. Har kjøpt grønn led og skumringsrele her: http://www.pmimport.se/startsida?acr=1" target="_blank" target="_blank de har jo div.
  7. Tror de fleste magasinløsninger for .308 i SA 700 passer for 22-250 se feks. accuratemag og stockysstock sine sider.
  8. Jeg bruker Nosler bt 50gr og n11 krutt. Lader til 1080ms i en R 700 med 1:14 snurr løp. Presisjonen er upåklagelig.
  9. Har søkt i div. forum og finner ikke masse data, ikke av nyere dato. Noe på Lapua, norma, Nosler og loaddata.com da. Men som du skriver, visstnok en kilen patron, derfor greit å høre hva noen her på bærget har prøvd ut. Lading for litt lengre hold på døde ting, og lading for jakt. Har ikke tenkt å skyte 120 grainere i 1200 ms.( vel, kansje en gang da.) Hva med Nosler accubond 160 gr feks.? Hornady 162gr. a-max, og trening/match kuler i sammme vektklasse? Forventet løpslevetid gir ikke så mye rom for eksprimentering.
  10. slugpumper

    7mm RUM

    Da har jeg handlet en , som ny, Remington sendero i 7mm RUM og er på søken etter ladedata.
  11. Da vil jeg oppfordre alle som synes våpen (og annet skyte/jakt stæsj) er forferdelig dyrt i Norge til å starte opp ny butikk.(da kan de jo også fråtse i demovarer) Jeg synes allt er for dyrt har stort sett gammelt/brukt ræl selv. En ny importører og butikk for det meste som gruser alle, inklusive nettbutikker i utlandet er hjertelig velkommen. Det kan jo ikke koste noe å drive butikk i Norge?? Og vår kjøpekraft må jo være ei gullgruve? NB: ikke for å glemme, de må selvfølgelig ha ALT på lager! Takk (og beklager.)
  12. For all del ikke begynn å file ettellerannet på originalavtrekket, er det ett x-mark avtrekk prøv å justere det på utv. justerskrue. Synes ikke det er et dårlig avtrekk til jakt og annen skyting, ikke br. men det blir noe helt annet. Er det ikke ett x-mark avtrekk, ta med børsa til en børsemaker for justering eller sett deg skikkelig inn i hvordan det justeres, ikke files. ( ett x- mark avtrekk får du vel billig og) Selvfølgelig er timney og ikke minst jewell bedre, men desto dyrere. Lykke til.
  13. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/228687" target="_blank Skulle vel greie seg......
  14. Med all denne forvirringen, er nok det beste å frakte (smugle) demperen i kroppens hulrom. Selvfølgelig uheldig for han med Hausken whisper......... God tur til alle.
×
×
  • Create New...