Jump to content

Tredalsmåren.

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Tredalsmåren.'s Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tredalsmåren.

    Viltkamera

    En sti gjennom et gjerde gir ikke bare bilder av mange dyr, men gir også mange gode bilder, der dyra "står der de skal" (bilder fra forrige sommer)
  2. Tredalsmåren.

    Viltkamera

    Ekorn i grålysning
  3. Kjekt å se at folk lykkes med fangsten! Jeg har ikke sett spor etter mår i terrenget på lenge, så gleden var stor når jeg sjekket brikka på viltkameraet i kveld. Vil nok komme en felle på plass her etter jul (tok 3 mår på denne plassen forrige sesong)
  4. Sendte inn 8 skinn, og fikk 511 kr i gj.snitt. Hadde håpet på litt mere, men med tanke på at 2 av skinnene var relativt små og hadde dårlig pels, er det ikke så altfor gale. I fjor var gjennomsnittet 413 pr.skinn hos meg, så det er hvertfall ikke tvil om at prisene går oppover. (enn så lenge) Lurer på hvor lenge prisene vil fortsette å stige??
  5. Hei. Har tenkt å prøve meg på litt utstopping, men vet ikke hvem som selger utstyr til slikt her i landet? (Har sett at bioprep.no og preparantservice.no er nevnt tidligere i tråden, men disse sidene er ikke oppdaterte på år og dag.) Hadde satt stor pris på om noen kunne gitt meg en link (eller flere). På forhånd takk!
  6. Er bare å bøye seg i støvet! Blir penger til en ny felle eller to her ja Nokken som veit ka skinnprisene vil ligge på til neste år?
  7. Har måren full vinterpels ved fangststart, eller blir pelskvaliteten bedre etter noen uker?
  8. Gleder meg veldig! Har et mål om å slå min (van)vittige rekord på 3 mår i år, nokke som burde være mulig Nokken andre som har et mål for sesongen??
  9. Tredalsmåren.

    Viltkamera

    Kjøpte kameraet "Moultrie i40xt" fra Winge Våpen for noen år siden (kostet ca 1200). Blir litt i treigeste laget der dyra passerer raskt, men på saltsteiner og i "badegroper" gir det skarpe og fine bilder med tanke på prisen synes jeg. Opplever sjelden bilder av busker og trær som svaier i vinden, så er ikke så mye negativt å si om kameraet. (Det eneste kan være at noen av dyra reagerer på den lille"klikkelyden" når kameraet tar bilder) Ellers er det mange fine bilder fra diverse kameraer lenger bak i tråden, så det er mye bra på markedet i dag.
  10. Gleder meg til Conibear`en kommer på plass i november (Bildet ble tatt i natt)
  11. Satte ut en kasse bak steinen for nokken dager siden, og la i nokke restar av gammalt brød og ost, som såg ut til å falle i smak (osten i høgre munnvik)
×
×
  • Create New...