Jump to content

Frodes

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Frodes

  • Birthday 01/08/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frodes's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker "Darkside", tar en telefon bort og hører etter, og takker Erlend, skal sjekke det ut med Rafdal det med kompabiliteten. Ikke alltid helt enkelt dette c",)
  2. Hei. Er det noen her som har, eller som vet om en brotsje for 300 AAC Blackout som kan leies ut til en børsemaker. Det er ikke jeg som er børsemakeren, men jeg har en som jobber med ei pipe som jeg så gjerne skulle ha hatt i det aktuelle kaliberet. Så ikke nøl med å ta kontakt om du kjenner til en som har, eller at du selv har en slik liggende. Ny koster 2500,- virker det som, og til ei eneste pipe blir dette mer å kaste bort enn det jeg kunne tenkt meg.
  3. Heisann Vet at Vågsland Våpen i Drangedal har en kopifres, var innom der for en tid tilbake og måtte vente litt mens han gjorde jobben og fikk da ruslet litt rundt på verkstedet. Han selger emner også, men ser du har ett liggende som garantert har stabilisert seg hvis bestefar fant dette for en tid tilbake. Frode Oj , der opdaget jeg at dette var et skikkelig gammelt spørsmål så du har nok fått ordnet deg stokk nå. Men svaret er ikke helt bortkastet i tilfelle andre vil få frest seg en stokk .
  4. Spørsmål rundt magasiner har dukket opp, jeg handlet magasiner her: http://store.israeli-weapons.com/more/m ... 56x45.html" target="_blank" target="_blank Gode greier, mye annet å handle der også, trivelige folk på nettbutikken, kjappe tilbakemeldinger og de sender ut super kjappt rett til postkassa di (nå er jo også momsfri beløpsgrense satt litt opp). Det at butikken er Israelsk er for meg et pluss. Produktene kan anbefales Med dagens kurs kommer magasinene på 130,- pr. stk (prisen går fra $19 til $17 når du trykker "Buy" knappen). Om jeg ikke husker feil var det inklusive frakt, ta det med en liten klype salt, men jeg mener det var det som avgjorde at jeg bestillte disse kontra PMag.
  5. Hva er det du vet som Winge ikke er klar over? Kanskje jobber du som toller og ønsker å plage oss med å jobbe leeeenge med fortollingen
  6. Heisann alle utålmodige (meg inklusive) Jeg klarte ikke å holde meg lengre men ringte Winge nå nettopp. Butikken kunne informere meg om at de hadde snakket med produsenten på fredag, eksportdokumentene er i orden og varene blir sendt fra USA enten i dag eller i morgen. Winge ville kontakte alle som har bestilt våpenet så snart de ankommer landet for å få inn kjøpstillatelser. Jeg sa ifra til butikken om at jeg legger ut informasjonen her på Kammeret. Vi får smøre oss med litt mer tålmodighet så tenker jeg vi er der. Frode
  7. Hallo, litt info til alle som sikkert har "reservert" seg en mvp av en eller annen type hos Winge. Jeg måtte bare ta en tlf for 2 dager siden å høre om riflene var i rute fra USA. De er ganske i rute, men en par til tre uker uti august måtte vi nok forvente. Jeg ble fortalt i en hyggelig samtale med Winge, at alle som har reservert ville bli kontaktet så snart våpnene nærmet seg Kongeriket eller nettopp var ankommet Norge slik at alle fikk levert inn sine godkjente våpensøknader til butikken for å raskest mulig kunne få sendt de til kundene. Dette til info slik at vi ikke alle "utålmodige" trenger å ringe de ned. Frode (som aldeles ikke jobber hos Winge Våpen)
  8. Sendt e-post til Winge igjen rett over nytt år, får vente litt på svar men jeg holder poteten varm
  9. OOOPS er ikke så flink til dette, men innlegget var ment som en kommentar til innlegget til "Ei tohi varjata" angående Mossberg MVP Heisann. Tror ikke at merkingen er problemet ettersom våpenet er å få kjøpt fra Tyskland. Må si at fristelsen til import fra Tyskland er stor, hadde bare språkferdighetene vært bedre. Har også gitt melding om dette til Winge, de skulle se på saken men det kan være litt ventetid på bestillingen fra de ettersom dette har blitt et skikkelig populært våpen internasjonalt. Vi får stå på smøre oss med litt tålmodighet og mase på Winge Våpen med måte så kan det hende vi er heldige. Frode
  10. Litt gammel tråd, men kanskje det kan sparkes litt liv i den. Ettersom det var en liten stund siden Winge Våpen hadde blitt kontaktet så tok jeg kontakt med Jan Korslund hos Winge den 14. oktober. Jeg viste til i min e-post til ham, at det neppe kunne skyldes et eksportforbud at våpenet ikke er kommet til kongeriket, jeg tenker det med at våpenet er merket 5.56 Nato istedenfor 223 Rem. Mossbergen selges blant annet i Tyskland, både hos waffen-braun-shop og waffen-centrale, kan hende våpenet er å finne hos flere også men det er de to jeg har funnet. Han kunne ikke skrive stort i svaret da han var opptatt på jakta, men han lovet å se nærmere på saken i November. Han skrev også litt om at det kunne bli lang leveringstid fra produsent (tviler ikke da dette tydligvis er blitt et populært våpen). Jeg vet ikke, men kunne det være en ide å samle inn en "bestillingsliste" her på Kammeret og overlevere for eksempel Korslund hos Winge for å vise hvor stor/liten interessen for våpenet er. Da kunne kanskje Winge få til en bestilling av våpnene på bakgrunn av listen for er man interessert så må man også være sikker på å få innvilget en søknad hos politiet. Jeg er ihvertfall så interessert at jeg var fristet til import via Tyskland, import derfra er jo beskrevet her på Kammeret og det virket ikke helt av det enkleste, mest språkmessig for min del. Alt hadde vært så mye enklere hvis de hadde våpenet i Sverige men det har de ikke etter hva jeg kan se. Hva synes dere gutta, er det flere som er sugen på en Mossberg MVP? Frode
  11. Takker. Det var nettop slik det foregikk her også. Hårfin strek en ca 8-10 mm fra bunn av hylsa, knakk mellom fingrene mine ved inspeksjon. Vurderer å prøve de i Kragen ettersom jeg ladet etter "Krag Standard", men sterkest står nok lysten til å kassere. Det blir aldri mer S&B, ikke engang ferdigrullet, tror faktisk 250 engangsskutte hylser i 30-06 som jeg har god erfaring med følger tett etter til gjenvinnings himmelen. Takk for dere delte deres erfaringer.
  12. Aldri mer lade med 6,5x55 Sellier & Bellot hylser.... Ok, jeg kan være tildels enig med alle dere som skyr S&B hylser som pesten. Men jeg har hatt hell med å lade 30-06 med S&B hylser, må bare huske å bruke Federal tennhetter så går det som en drøm. Så nå hadde jeg 100 engangsskutte 6,5x55 S&B hylser, her kunne jeg glemme CCI og Federal tennere, men innerst i hylla lå det igjen 50 Remington tennere. Det gikk jo som en drøm. Ladet opp 50 skudd, 25 stk. med 139 grain Sierra og 25 stk. med 139 Partizan for å teste ut de. Det ble ladet med Raufoss RA4 i mild fin "Rekrutt" lading som anvist på boksen, verken mer eller mindre. Så resultatet, fine hull i skiva, grei samling, så en titt på hylsene. Første jeg så var tilnærmet null soting, det er jo fint. Det neste var en hårtynn strek rundt hylsa, og skulle du sett, den knakk!! Hadde fyrt av 10 skudd med Sierra kulene, en av hylsene tvers av. Så jeg prøvde 1 skudd med Partizan kulene (briller ble husket på nå). Hylsa fikk en hårtynn strek rundt hylsa men knakk ikke. Hva i all verden er dette? Er det hylsene? Har noen av dere andre hatt liknende episoder? Kom med forklaring om dere vil, kan det være min feil eller er det slik at S&B er noe forbanna skit? Skulle ha lagt med bilder men aner ikke hvordan jeg gjør det.
×
×
  • Create New...