Jump to content

PangPang

Members
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PangPang's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Endelig så har jeg fått oppdatert litt
  2. Jeg har selv anskaffet meg ei tispe som nå er ca 5mnd gammel. Tror at du vil få stor nytte av hunden i hjortejakta. Selv så bor jeg "rett over fjorden". Vet at det er flere som har NEG både i nabolaget og generelt rundt i fylket. Trodde først at det ikke var så mange, da det har vært ekstremt få annonser på f.eks finn.no omhandlende NEG, men der tok jeg skammelig feil. vet nå i senere tid at det er flere som har, bare rundt Eid, så vet jeg om 4stk. Jeg er kjempefornøyd med hunden, den er veldig interessert i både blodspor og ferskspor. I skogen så har instinktene tydelig kommet frem, går som regel tur i skogen, uten bånd. Hunden har løst hjort flere ganger, men uten å halse. Utrolig kjekt å se når, hun begynner å "være", stikker nese opp i lufta, da er det som regel dyr i umiddelbar nærhet. Hvis du vil seinere, så kan jeg være behjelpelig med å legge opp f.eks blodspor. Skanker har jeg dessverre lite av, men regner det blir "påfyll" til høsten. Lykke til med det nye familiemedlemmet =)
  3. Du kunne jo eventuelt kombinert det med en tur til frankrike Vinsmaking og gastronomiske opplevelser i en uke, burde jo være kurrant..
  4. Grattis Knut Erik! Kikkertsikte virket ganske så snasent! En sånn "Riflecase/shooting mat" kjøpte jeg her: http://www.sportsmansguide.com/net/cb/ncstar-rifle-case-shooting-mat.aspx?a=618116 Jeg har brukt min flittig i 4år
  5. Fantastisk prosjekt du har! Fikk plutselig en ny dose med pågangsmot, ser at vi burde ta en prat om ny kule på sluttstykket mitt =)
  6. Var du som hadde tilgang til maskinering?
  7. Har sparkelt deler av stokken, så blir nok litt pussing til uka. Ser ut til at jeg trenger ny pussemaskin, da min forrige tok kvelden Med familie, jobb og nær 2 timer til nærmeste biltema, så må der planlegges/forhandles :-/
  8. Jeg er dessverre ingen verdensmester Oppdatert tråden med litt bilder.. Ble litt testskyting idag
  9. PangPang

    biting

    Hos meg så fungerte det med NEI! Hvis ho beit hardt, tok jeg å la henne forsiktig på ryggen og sa nei bestemt. (Ørene hennes la seg bak, og halen mellom beina) Slapp så umiddelbart opp igjen. Gikk 4-5 dager, så var det løst. Hunden min ble født i des 11 (Norsk grå elghund). Annet tips som fungerte for meg: Når det gjelder hopping, jeg pleier som regel å ta kneet ut , rett før hunden hopper opp, samtidig som jeg sier NEI. Fungerte fint her..
  10. Er lakk til våpen, beskytter mot rust.. fungerer helt utmerket!.. sjekk leverandøren i norge: http://www.durano.no .. Sjekk også f.eks denne tråden : http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=38&t=30407&hilit=duracoat
  11. Hørte jeg duracoat??? Hiv deg rundt å kjøp deg litt av dette vidundermiddelet. kontakt Vet|us , han har gode råd!
  12. har dessverre bare skutt gjennom kronograf, men etter å plukket litt på den, samt prøvd en annen på bane, så er det etter min mening grei skuring, dvs. OK til mitt bruk akkurat nå. Ser ingen grunn til å ikke kjøpe den, hvis budsjettet ikke er altfor stort (eller at budsjettet er stort , men handlelista er like langt som et vondt år.. ).
  13. Etter diverse modifiseringer, så kan jeg endelig si at den er skyteklar. Så her kommer mitt bidrag til tråden. Tikka T3 supervarmint, 300 winmag, walter lothar pipe, diverse vidunderstoff fra durano.no , Millett LRS, lyddemper (til banebruk når pyser er tilstede) ellers så er rekylbremsen påmontert.
  14. Hehe.. Du sier noe der Knut Erik, heldigvis så har jeg litt å gå på Duracoattåka har lagt seg, kjelleren er lufta ut og kjerringa er fornøyd Begynner å ta form nå, blir forhåpentligvis litt skyting på mandag, da skal det bli test Må prøve å ta meg en tur oppom ila måneden, bare så synd at timeplanen er relativt kaotisk frem til juni. Etter Juni så ser jeg frem til masse skyting :D :D
  15. God morgen kjære kammerfolk =) Prosjektet har dessverre blitt litt nedprioritert de siste dagene, har vært på kurs den siste tiden. Lover at det kommer en oppdatering snart. Neste steg er duracoat med digitalcamo, det skal bli kjekt.
×
×
  • Create New...