Jump to content

10,15mm Jarmann

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

10,15mm Jarmann's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som kan fortelle meg hvor mye denne jakken og buksen veier ? Har i dag Bergans Pasvik 2 som begynner å bli slitt, og jeg lurer på om Härkila Stealth er "mye" tyngre enn denne ? Ingen butikker i Bergens området som jeg har funnet som selger denne, dermed ikke mulig å prøve.
  2. Ja, det er snart sommer, men er det noen baner som er fremdeles åpne for å få skutt opp til jaktprøven nå i slutten av juni, begynnelsen av juli ? Har vært i utlandet, så ingen mulighet før nå.
  3. Dette gjelder alle produkter (krutt, kuler, ammunisjon,etc) som du må vise våpen kort for å kjøpe. Som jeger, så er denne 25% rabatten ikke så mye å rope hurra for.
  4. XXL Lagunen i Bergen definerer ladekomponenter som ammunisjon, eler som de sa : Alle produkter som du må vise våpen kort for å kjøpe, er det ingen rabatt. Dermed sparte jeg en liten slump med penger på varene som jeg la igjen i butikken og dermed ikke kjøpt.
  5. Noen ansatte vil helt sikkert si at ladekomponenter=ammunisjon, dermed ingen rabatt.
  6. Har selv Crispi Stegg og er ikke fornøyd med sømmene, de blir altfor raskt slitt når man går i terreng med berg/fjell. Alfa Bever Pro Grip + har mye,mye bedre sømmer. Ellers er Crispi Stegg gode å gå i, så jeg antar Besseggen skoene også er gode å gå i.
  7. El Corte Ingles i Alicante har noe utvalg i jakt og friluft. Det finnes noen små våpen butikker som har "godt" utvalg i våpen tilbehør og annet som man kan kjøpe fritt. I 2013 besøkte jeg en liten butikk som het "Armeria A. Izquierdo" i Alicante (http://www.a-izquierdo.com" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank). Kjøpte en del tilbehør til hjemme lading (Hornady) som var endel rimeligere enn i Norge. Jeg bestillte via e-post slik at varene jeg skulle kjøpe var i butikken da jeg kom. Priser kan man sjekke i web shop'en etter at man har registrert seg. Butikken ble drevet av en eldre herremann som var hyggelig, men snakket ikke engelsk, så litt spansk hjelper godt på. Ser at webshop'en er nede for tiden... Lykke til ! https://www.google.no/#q=armeria+alicante" target="_blank
  8. Postens KundeService kaller de seg, men kunde service kan man ikke forvente å motta. Blir sikkert betjent av 18-19 åringer som ikke har peiling på noe som helst untatt "regelverket" som de er blitt presentert. De få gangene jeg har tatt kontakt, har jeg ikke fått noe som helst hjelp. Ergo så får de stryk på tilbakemeldingen om hva jeg mener om Posten og Bring.
  9. Svensk M76/92 8x58r med bajonett, hva er verdien for en slik i dag ?
  10. Litt info til andre Tikka T3 eiere : Kommer fra Tikka som et komplett sett med bolt, fjær og utløser i en pakke. Koster 590 Kr.
  11. Hadde jo håpet å bare kunne kjøpe fjæren, ikke hele settet.
  12. Under rengjøring av våpen, så tok jeg løs "knappen" som sperrer for å ta ut slutt stykket på venstre side. Og når alt var rengjort og oljet så klarte jeg å miste den lille fjæren som er mellom låsekasse og sluttstykke utløser. Heter vell "Spring for bolt release" i følge manualen. Det store spørsmålet er hvem som kan selge meg en ny fjær ? Har sendt noen e-poster til utvalgte butikker, men dårlig med respons.
  13. [Men Zeiss Terra 3-9x50 har de jo desverre ikke.
  14. Zeiss Terra 3-9x50 har en hyggelig pris i USA, men så var det å finne en forhandler som både har en hyggelig pris og sender til Norge....
×
×
  • Create New...