Jump to content

AleksanderJ

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AleksanderJ's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Reputation

  1. Får hive ut noen bilder jeg også, mangler litt finish, noen hyller og en ny benk til pcn men hjelper seg. Får ta det når jeg er ferdig med kjøkkenet og garderoben som frøkna mener er viktigere.
  2. Jeg har ett sett med 30mm Burris XTR Signature ringer liggende, som kun ble prøvemontert på børsa til frøkna. De er "høye" 1,50" ble akkurat for høye for frøkna på hennes børse. Hvis du er interessert i de kan jeg alltids selge de.
  3. Hei Er det noen som sitter med noe ladedata på 340 og 380 greins Rhino kuler til 375H&H? Har finni litt på det store nettet men da primært med amerikansk krutt, og noen data med 203B som jeg syns virker litt spreke. Er også ute etter data på 350 greins Sierra MatchKing hvis noen har det.
  4. Det er vel ikke helt som det skal være Men hadde ikke gjort noe om de kom med noen 300grains kuler etterhvert, hvis de holder seg på ca samme pris
  5. Hvor har du fått tak i 300grs kuler fra de? Eneste jeg har funnet er de 250grs kulene Jaktdepotet selger, skulle gjerne hatt litt tyngre kuler selv om de 250grs kulene gikk veldig bra.
  6. Hei Har akkurat investert i ett 300win mag løp til min R93, så tenkte jeg skulle prøve å lade noen tyngre kuler til litt lengre hold. Dro med med noen 220grain Nosler CC og winchester hylser fra jaktdepotet, har VV560 og N15 liggende nå. Noen som har noe ladedata eller noen erfaring med de kulene? De har i hvertfall gått stygg godt i både 6,5x55 og 308. Har sett på ladedata på SMK 220 mens syns de har veldig kort COL, 84,8mm ifølge ladedataen til vihtavuori. Kula står i bommene på 91,2mm når jeg kammrer ei kule satt løst i hylsa.
  7. Det er grunnet denne problemstillingen at vi har satt 375H&H some minstekrav til rådyrjakta her i Brunlanes, så folk skal slippe det maset med ettersøk som 6,5x55 alltid fører til. Men over til det du først sa, hvis de ikke satser på å lage nye kuler eller ferdigrullet 6,5 pågrunn at de heller vil ha 7x74, 8x57 etc hvorfor skal en da kjøpe seg 6,5x284 osv? Sist jeg sjekket var det nå ennå de samme kulene som det er i 6,5x55. Klipp,klipp G.Larson
  8. AleksanderJ

    Sako heilstokk

    Har en i 375H&H med 47cm pipe. Eneste problemet jeg har hatt med den er at skruen som sitter i den delen av stokken som holder låsekassen under løpsbåndet hadde vridd seg og gravd ut en del treverk. Ingen stor jobb å fikse men hvis du skal skyte den inn fra benk, så pass på at du ikke legger løpsbåndet inntil benken å lar det ta hele rekylen. Ellers går børsa bra så lenge skytteren gjør jobben, har ikke hatt noe problem med løpsbåndet eller noe annet som klemmer på pipa.
  9. http://www.op.no/nyheter/article7655591.ece Bor i området men kjenner ingen av de innvolverte, men uansett hvilken side av saken en står på er ikke dette rette måten å fremme din mening. Selv i skyttermiljøet her i området er rovviltjakt blitt ett så sårt tema at det ikke burde nevnes for mye på skytebanen.
×
×
  • Create New...