Jump to content

346xpg

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

346xpg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://blog.centrenad.com/?lang=en" target="_blank Kippet er lagd av studenter som sysler med 3-D animasjon. Burde stå seg til en femmer, minst
  2. Endte på 11 med ei lita tispe siste uka, og er meget fornøyd med det Satser på mår i stokkfelle neste sesong!
  3. Ble en hannmår i dag. CB 120 i kasse med honningtampong. Helgas mårfangst og ei venstretruge:
  4. Ble en liten mår på fellerunden i går. Synderen var CB 120 i kasse med honning/beveråte. Måren ble liggende på trestammen, og var rasert av røyskatt og fugl. Litt surt. Har også et par innebygde Fenn MK6 stående ved ei elv, og der lå det en mink. Jammen hadde kadaveret fått besøk av en mår, som hadde kommet seg inn og forsynt seg av sin amerikanske fetter. Utsiden av kassa var besøkt av oter og rev. Virkelig bra oppmøte. Hang opp restene av minken ved ei mårfelle som innflagging. Lukta var ihvertfall tydelig nok..
  5. Var nettopp innom et par feller i anledning måneskinn og gode lokkjaktforhold. Der hang det ei mårtispe (og en røyskatt). CB/Belisle 160 med trampplate, honning og orrfuglåte.
  6. En mår siden sist helg (hann, ikke stor). CB 160 i kasse med tramputløser. Åte var honning og trafikkdrept ekorn.
  7. Hang en hannmår i Belisle 160 i dag. Åta var borte vekk, så noen har antagelig vært og forsynt seg i etterkant.
  8. Takk, det samme Er litt skeptisk til vekt, for med mitt innkjøpsmønster ender det tilslutt med grisedyr importvekt fra USA med klokkeradio og steketermometer... Slaget satt en tanke lenger bak enn det du beskriver. Mer nakke enn bakhode på fremste bøyle, men det var ingen tegn til pinsler av noe slag. Bøyde uansett utløsertrådene med plata i en noe brattere vinkel oppover i håp om å få slaget litt tidligere. Fikk en røyskatt i går der 120`n faktisk hadde truffet fint. Vært bra med røyskattbesøk også i Fenn MK6 fellene jeg har ute. Blir litt mindre selektiv fangst med tramputløser.
  9. Jammen ble det fangst i kveld også! En nokså fin (tror jeg bør skaffe vekt) hannmår i innebygd cb 120 med tramputløser. Åte var honning og orrfugl.
  10. Ble doublè i helga En fin hannmår i Aasebø og ei lita tispe i Belisle 160. Åte var honning og hode av orrhane/stokkand. En måned med barfrost er blitt avløst av mildvær og litt snø, noe som ser ut til å ha satt fart i måren. Spor under to andre feller uten fangst, så med litt flaks kan det fort bli flere.
  11. Ble en mår til i kveld. Bakkesett med CB 160, honning og litt canadagås.
  12. Årets første CB120 i kasse med honning og fiken.
  13. Alle mine BC knekker i overgangen mellom lokk og hengsel. Kjøpte Sugru (formbar plast) og la på et lag slik at overgangen fra hengsel til lokk i det minste blir litt bredere. Tiden vil vise om det holder.
  14. Gi lyd om du finner at dette er en svakhet på selve kikkerten og ikke har annen årsak, så skal jeg jaggu reklamere på min også. Litt for dyr til at skjevheter er greit.
×
×
  • Create New...