Jump to content

Polardego

Members
  • Posts

    3,850
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Polardego last won the day on April 18 2023

Polardego had the most liked content!

About Polardego

  • Birthday 04/17/1972

Recent Profile Visitors

2,515 profile views

Polardego's Achievements

Master

Master (14/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Very Popular Rare
  • First Post

Recent Badges

309

Reputation

  1. Har jo noen par briller og solbriller i tillegg til kikkerter og kikkertsikter.
  2. Har for ofte kjöpt dyrt i små kvanta. Hva finns av fiberduker, servietter, rensemiddel(antidugg) osv hvis man kjöper familiepakke?
  3. Har kompiser med Fabarm som er fornøyde. Dette er vel en ganske moderne hagle sin kan skyte alt ammo? Tribore piper og lange choker, jeg hadde kjøpt.
  4. Hvis du går in på robsoft forum i Sverige og söker etter Infitech så finner du folk som har testa. Ingen har fått matchpresisjon med 224-kuler på 53 gr i alle fall. Det beste er vel 20-25 mm @ 100 m. Mulig at 35 og 40 gr går bedre.
  5. Hoho! Norma produserer 221 igjen Har kulene i åpningsinnlegget, men jeg har enda ikke somlet med til å teste de. De er lange, sikkert 5 mm lengre en 55 gr FMJBT.
  6. Jeg har plan om å kjöpte en ATA SP for det formålet. Kan ta Berettas choker.
  7. Det var omtrent samme sifre på overdödlighet Tror det var större problem med det psykiske i Norge pga sosial isolering, spesielt blandt unge, men det har jeg ikke hört noen sifre på, bare prata med folk som bor i Oslo. Karensdag er ikke så dumt tror jeg etter å ha opplevd begge deler. Det er ikke så mange som er "syke" på mandager her Jeg har ca 80% av grunnlönna når jeg er syk. Kan väre en uke sjuk uten legeerkäring. Og så kan man väre sjuk 7 ganger pr år.
  8. Er det en villkatt? 5,6x50R som er necka opp?
  9. Bor i Sverige, her var det ikke på langt nær så harde tiltak med sosial isolering. I ettertid har det vist seg at det var klokt å ikke isolere folk i samme grad, overdødeligheten var omtrent det samme i Norge og Sverige, mens langt flere i Norge har slitt psykisk etter pandemien.
  10. Enig, det var vanskeligere å bruke en lommekikkert. Vanskeligere å holde den i ro, vanskeligere å zoome osv.
  11. Hvordan transporteres våpenet til og fra feks XXL sentralt i en by? Og også man i det hele tatt transportere våpnet til/fra XXL Oslo sentrum med offentlig transport hvis du feks bor på Stovner? Eller handle våpen der hvis du lander på Gardermoen?
  12. Bergera har 22-250 med 1-9"
  13. Det er kos med kaffe, vafler og litt kruttröyk fra Eley
  14. På toppjakt er favoritten til mange svensker er 6,5x55 med 9 grams Scenar. Når man leser hva proffene bruker når de bygger eget så er det ofte 6XC og 6BR.
×
×
  • Create New...