Jump to content

strofe

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

strofe's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det mulig å berede selskinn selv? Noen her som eventuelt har en oppskrift å dele? Kanskje går det greit å følge samme fremgangsmåte som på andre skinn med alun, eller?
  2. strofe

    sikring tikka t3

    Gikk inn på linken din å brukte Google Translate, fikk da dette resultatet. "De nødvendige reservedelene er inkludert. Svært enkel installasjon - Ingen våpensmed nødvendig." Så maskinering burde ikke være nødvendig.
  3. Ok, takk for svar. Da er det vel bare å vente å se hva som skjer fremover
  4. Hei. Ser at Schou Våpen AS ikke lenger importerer Merkel. Er det noen som vet om andre har overtatt, eventuelt hvor man kan få kjøpt piper og deler/ verktøy til en Helix?
  5. Kjempefornøyd med min B-Bark. Alle på laget har vær sin lisens slik at alle ser hverandre og bikkja i kartet. Lang batteritid, og godt kart. Kjekt å kunne endre alle innstillinger som f.eks oppdateringstid, varsellys av/på osv. Eneste som ikke virker er oppringing til båndet, hunden hører ikke meg og jeg hører nesten ingenting av det som skjer hos hunden. Kan anbefales.
  6. Har kikka igjennom begge. Jeg synes H2 virket klarere og skarpere enn H1. I tillegg har vel H2 gjennomsiktige linsebeskyttere.
  7. Hei og takk for svar. Avgjørelsen er tatt og det blir handlet en Helix i 308. Blir sikkert bra.
  8. God kveld godtfolk. Har planer om å handle meg ei ny rifle. Den jeg går rundt å sikler på er ei Merkel RX Helix i 308. Har vært i noen butikker å tafsa litt på børsja og den kjennes helt nydelig ut! Men jeg har blitt litt usikker etter å ha lest en del negativ omtale av presisjonen i dette våpenet, jeg ønsker jo ikke å bruke såpass mye penger på ny rifle for så å se at den samle dårligere enn T3'en jeg bruker i dag... Håper det er noen der ute som kan dele sin erfaring med dette våpenet. Jeg ønsker ikke en lang tråd med uttalelser som "kjøp heller ditt" eller "kjøp heller datt for den er mye bedre" Men heller din ærlige menig om Helix'en Ville vært supert med litt hjelp til å ta den rette avgjørelsen, så har du en helix som går i hytt å hælvette eller ei som går som en stråle vil jeg gjerne høre om det
  9. Hei. Har et spørsmål ang. de nye reglene som kommer i april 2016. Ser i høringsforslaget fra miljødirektoratet at endringene gjelder de ekvipasjer som etter 1. april 2016, påtar seg oppdrag på vegne av det offentlige. De må ha gjennomført og bestått kurset «Ettersøk videregående». Jegere og jaktlag med egen hund som benyttes på eget vald/jaktfelt vil ikke bli omfattet av denne ordningen. Er noen av endringene vedtatt? Og vil de i så fall få tilbakevirkende kraft? Spørsmålet stilles pga. at det ble snakk om at ekvipasjene som et i "tjeneste" i dag måtte på kurs, men jeg finner ikke noe sted hvor det kommer frem.
  10. Er nok flere som kan svare deg mye bedre enn meg, men jeg bestilte en maxi til min Jämt. Batteriboksen er etter hva jeg har skjønt større på maxi (med plass til 2 batterier) enn de to andre.
  11. Takker og bukker for svar! Det ble bestilt en b-bark i dag. Jakter elg i et område med kupert terreng og grei mobildekning, så dette tror jeg blir helt supert Om batterikapasiteten på sony xperia z2 blir et problem så lar nok det seg løse på et eller annet vis.
  12. Skal kjøpe peiler og vurderer en b-bark. Er det noen som har prøvd den og kan dele litt brukererfaringer?
  13. Takk for svar, ender nok opp med et slikt bur tenker jeg.
×
×
  • Create New...