Jump to content

OLGA

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About OLGA

  • Birthday 11/14/1969

OLGA's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Magtech 22lr gikk i alle fall ikke bra i SSP'en min. Sotet som bare svarte og.
  2. Ble litt ombytting der. Lillestrøm & omegn pistolklubb er: http://www.loopistolklubb.no/ Bodung pistolklubb er: http://bpk.oppaker.net/
  3. Landrø har hatt en 686 hengende der inntil veldig nylig i alle fall. Ikke sikker på om den er der ennå eller om den var ny, men verdt å sjekke kanskje.
  4. Har brukt både 200 gr FP og 230 gr RN, men brukte dem til praktisk, så har ikke kjørt noen test for accuracy.
  5. Har ladet med Berry's 124 gr til 9mm nå. Ser ut til å gå bra i Neuhausen P210-en min, mens jeg er litt usikker på hvor godt de går i Shadowen. Betydelig større spredning med Shadow i side by side sammenligningen jeg tok her forleden. Mer usikker på hvor godt Frontier 147 gr går i P210 fra tidligere, men hadde ikke Shadow da for side by side. Tenkte lade opp med Frontier 124gr neste gang og kjøre sammenligning igjen. Bruker Shadow til production, så hyperpresisjon er ikke en issue slik sett, men om den ene eller andre går litt bedre og ellers koster det samme så er det jo greit å forholde seg til. Men, de hadde ikke Berry's på xxl nå, så det er jo ikke noe alternativ nå åkkesom.
  6. Magne Landrø: 9mm 115gr: 0.54 9mm 124gr: 0.56 .45 200gr FP: 0.83 .45 230gr RN: 0.87
  7. Har lett rundt, men ser ikke ut til at det er lett å finne noen data på denne kula med N320 eller N330 krutt. Er det noen som har noen erfaringer med disse kombinasjonene? Sikter mot major PF btw.
  8. Gunsprings har en midlertidig stopp i internasjonale forsendelser. Ser de og har en $25 minimum for internasjonale ordrer. Midway har heller ikke inne nå. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge.sf/sec25f55569ac/?
  9. OLGA

    CZ Comp-hammer.

    Pvas har stor pågang og en lang backlog på å svare på mail. Har en forespørsel inne nå, og fikk en mail i dag om at de beklager at de har så lang ventetid for øyeblikket.
  10. LOP skal ha godkjenningskurs i slutten av Mars (begynnelsen av April. http://www.loopistolklubb.no/nyheter/go ... sk-skyting
  11. OLGA

    Lee ladesett

    Har classic turret og akkurat begynt å lade opp med den. Funker fint og greit. Hos interarms har de en pakke der du får classic turret, ett die sett og pro auto disk kruttmål for 1995. Hard to beat. Har kjøpt extra turret pluss die sett for 9mm og så langt, og når 45acp kommer i hus så kjøper jeg en turret til og 45acp dier. Som tidligere nevnt bare å bytte turret med dier for kaliberbytte, går på noen få sekunder.
  12. Så ikke etter så mye annen ammo, så bare 22lr i monteret. Var mer på jakt etter kuler til lading, det eneste han fant i skapet da var noe .44 plated, men han mente de hadde noe 124 gr 9mm et annet sted.
  13. Ny XXL på Strømmen storsenter. De hadde Topshot 22LR inne, men ikke så mye mer. Men de hadde vært åpen mindre enn en uke da, så det virket ikke som om de helt hadde fått på plass alt ennå.
  14. Og noen Hello Kitty for å gjøre det komplett. Kona ville falt pladask for den da.
  15. OLGA

    9mm til feltskyting

    Det ble en SIG Neuhausen P210-6
×
×
  • Create New...