Jump to content

Sir Dåsemikkel

Members
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Sir Dåsemikkel's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Finner den på brownells.com, men ikke på .no
  2. Hei! Jeg kunne tenke meg å sette på en utvidet mag brønn på min Springfield Trophy Match, og kunne tenkt meg en som ser ut som denne fra Smith & Alexander. Hvordan er det enklest og skaffe denne? https://www.villagetactical.com/1911a/GMAS.html
  3. http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=31309 Her er litt diverse. Jeg kjøpte Maxim HB til min Sako varmint .223 Fungerer brillefint.
  4. Hva skal du med noe annet enn 1:12? .223 blir jo bare brukt med 40-50 grains kuler uansett . Skal du noe annet finnes 6,5x55
  5. Heisann! Fikk en forespørsel fra en kar i bygda om ei rifle han har stående. Dette er ikke mitt sterkeste felt, så satser på litt hjelp av ekspertisen her inne. Legger ut en del bilder, så får dere se litt på det og komme med litt info hvis dere har. Eieren mente den var fra den amerikanske borgerkrigen. Den kom til norge som flyttegods en gang på 70 tallet.
  6. Ein fin lørdags ettermiddag ga 38 kråker. To skyttere, mye avskjær fra geitostproduksjon og litt kraftfor gjør susen.
  7. Tenk om jeg hadde fått opp resultater!!!! Da hadde jeg blitt glad. Har ikke fått opp resultater her hos meg.
  8. Hadde jeg fått servert det makkverket der av arbeid, hadde jeg krevd ny stokk. Børsevrakeren hadde ikke fått ei krone.
  9. Til dere som vil ha kort håndtak, har dere ikke baufil??
  10. Fantastisk hvordan dette forumet har utviklet seg. Er det rart det er krig rundtomkring. Det er jo snart bare folk med kink i nakken her inne på grunn av takhøyden som er her.
  11. Da vet du ihvertfall hvilken børsemaker du aldri mer skal bruke. Avtrekket på quaden er enkel å justere selv. Gjorde det på min, og stillte det til 1kg med fast og fin avtrekker. Ikke noe sånn dingel dangel avtrekker som du forteller om.
  12. Det øverste bildet er en supermagnum. Du ser det på utkasteråpningen, med det nye skjeftet. Det nederste er 12/76 med det gamle skjeftet.
  13. 12-15 tusen Da er min til salgs rimelig kjapt
  14. Jeg skyter i A og ligger på 144 +- .Får sjelden premie på det og er fornøyd med det. Det blir bare stående og slenge likevel.
×
×
  • Create New...