Jump to content

Lt.Futt

Members
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

About Lt.Futt

  • Birthday 10/16/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lt.Futt's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Oppdatering... Jeg ble lovet at kikkerten min skulle ankomme 12.11.19 og at de straks skulle sende den videre til meg. Det er nå snart midten av Januar 2020. Og jeg har ikke hørt noe fra Jaktdepoet. Prøvde igjen å ringe de i dag fikk snakka med en som ikke hadde peiling.... Han skulle sette meg over.....Satte meg over til et nummer som ingen noensinne har svaret fra.... Sendte en mail just nu.... Regner med at de ikke gidder å svare på den heller.... Lurer på om jeg skal hive meg i bilen og kjøre 120 mil til Drammen.....
  2. Er det noen som har erfaring med denne kombinasjonen ut til 200 meter? Tenkt brukt til jaktfelt og elgbane.
  3. Ventet selv over et halvt år på hevearm og boltmuffe fra Roedale. Siste gangen jeg handlet der.
  4. Da melder jeg meg inn i klubben. M55 kal .222 Rem. Monterte en Leupold Vx3 3,5-10x40 i Leupold QR ringer og baser. Utfordringen er nå å få tak i ett 5-skudds magasin eller 2.....
  5. Har samme erfaring mtp på avdelingen i Fauske... Aldri hatt noe problemer når jeg har vært innom butikken der.
  6. Er ikke imponert over Jaktdepotets kundeservice på reklamasjoner. Har en Docter elgbanekikkert som har vært i deres hender siden Mai måned. Av og til svarer de på telefon og sier de skal ringe tilbake. Det gjør de ikke... Ei svarer de på mail..... Hadde samme opplevelse på en feilleveranse på ammunisjon og et tilfelle på et våpen som jeg kjøpte nytt av de som hadde en skade. Siden jeg opplever at dette er normalen hos Jaktdepotet, tenker jeg at hvis jeg er heldig og får kikkertsiktet tilbake.... Så er jeg ferdig med den butikken!
  7. Har selv nytt løp i 260 rem i bestilling. Tenker å forme Norma 308 hylser via 7-08 die for så å presse ferdig med 260 rem dien.
  8. Noen som vet om det er noen forhandlere i Norge som har Cheddite tennhetter på lager?
  9. Følger denne. Har selv fått ny 222 i hus. Ladet noen 55 grs FMJ med minimumslading. Disse ga 12-15cm samling Prøvde ny lading i dag som var max. Samlingen kom ned på 15mm. Ser ut til at denne 222'n ikke liker lave hastigheter. Har Oryx kuler i bestlling, og skal prøve å legge meg på 890-900m/s med Norma 201.
  10. Etter mange år uten rifle i .224 har jeg bestemt meg at det bare må jeg ha. Valget falt på nye Howa mini i .222 rem. Jeg hadde en Brno Fox for 25 år siden i .222 rem. Har savna en børse i det kaliberet siden. Børsa skal brukes på fugl, rådyr og rev. Den blir nok med på ett og annet jaktfeltstevne også. Hvorfor .222 rem da? Denne karen forklarer det best:
  11. Har dessverre opplevd at lette helmantel kuler har gått i oppløsning ved anslag i høye hastigheter. Tynn mantel? Dette var dog noen 50 grs helmantel kuler ladd til ca 950 m/s Best resultater har jeg fått med 222/223/243 i hastigheter rundt 850-880 m/s
  12. På posteringsjakt etter hare, rådyr og elg bruker jeg elektroniske hørselsvern. På fjellet etter rype bruker jeg øreplugger. På skytebanen bruker jeg alltid dobbelt hørselsvern.
  13. 6,5x55, 308 win eller 3006 spiller ingen trille. 6,5x55 vil dog være mitt førstvalg for hvis småvilt er det du skal jakte primært etter og den duger på elg 3006 vil være mitt førstevalg hvis det er storvilt som skal jaktes primært. Og den duger på alt fra rype og oppover. Uansett er det god tilgang på ammunisjon til trening, småviltjakt og storviltjakt for alle nevnte patroner. Og med lydemper er rekyl ett ikke tema for alle disse patronene.
  14. Går helt fint å skyte storfugl og gås med 16/70. Kal 16 med 28 grams lading gjør at hagleladingen som forlater munningen er helt rund og ikke en avlang pølse med hagl. Gir perfekte skuddbilder og stor gjennomslagskraft. Bare digger kaliber 16 mere og mere
  15. Konsekvensen av kapping av løp: Støgg børse
×
×
  • Create New...