Jump to content

s&s

Members
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

s&s's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Absolutt ingen som har et tips? En slags voks eller polish som kan brukes?
  2. Har fått montert en rekylkappe fra Silvers på drillingen. Spørsmålet mitt er om det finnes et eller annet lurium som jeg kan bruke for å få den glatt så den ikke henger seg opp i jakka under jakt?
  3. 3 uker etter levert søknad detter det et brev ned i postkassa. 8 til 12 ukers behandlingstid etter at brevet var sendt..... Dvs. i verste fall ca 15 uker. Stakkars overarbeidede byråkrater. hos Telemark politikammer!!!!!
  4. Vågsland i Drangedal bygde om min drilling til sikring på kolbehalsen. Fikk også bygd ny rett stokk i samme slengen. Gå inn på hans hjemmeside og se på "Galleri" der ligger det bilder av dette arbeidet.
  5. I know, i know.. Som tidligere M98 og Husquarna-eier kjenner jeg til det. Har bare blitt litt bortskjemt på det området de siste par åra.
  6. Vil gjerne melde meg inn i denne eksklusive klubb med nyervervelsen. Type "Takedown" i 6,5x55 toppet med Schmidt und Bender 1,5-6x42 i Leupold QR. Matet med Lapua Mega gikk den som en stråle, det eneste jeg stusset på var vekta som jeg synes var "følt" litt høy, Men med Sako Finnlight som referanse på 2,8 kilo så er vel det meste tungt . Nå går jo selvfølgelig "spekulatoren" på høygir med hva som blir det neste løpet som eventuelt skal handles inn med tilhørende optikk. 30-06, 8x57 eller 9,3x62 på en eventuell grisejakt? "Kjekt å ha, kjekt å ha"
  7. Aaahh.. Jeg gremmes Hodet fulgte ikke helt med i gull og sølvrusen i OL..
  8. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=46642015 Vågsland i Drangedal har en slik.
  9. s&s

    Donasjon

    Da blir treverket sendt til Ilatad som var første mann til mølla. Får håpe at den passer.
  10. Stokk og framtre til Sauer & Sohn drilling modell 3000 kaliber 16 doneres bort.Hvis det er noen av kammeratene der ute som skulle ha et behov, send PM. Stokklengde er ca 38 cm.
  11. Jau.. og i hjemmet mitt er denne fast inventar http://www.vagslandvapen.no/merkel-drilling/category/7
  12. Leste en artikkel i svenske Vapen for noen år siden, dette er fritt etter hukommelsen men jeg mener det var Kevin Robertson som skrev den. Artikkelen handlet om hans enkelskudds rifle, BSA om jeg ikke husker feil. Uansett så hadde han brukt denne til å få ut en elefant som sto og trykte i noen busker så hans klient kunne få en skuddsjanse på den. Han skjøt den bak forbenet men dyret ville ikke ut av buskene. Den gikk til hans forbauselse overende litt etterpå og det viste seg at han hadde truffet en hovedpulsåre. Hvor sann denne historien er kan ikke jeg gå god for, men personlig har jeg stor respekt for 22 Lr. Prøvde for endel år tilbake som test at jeg skjøt med revolver i 38 Spesial mot en 3 mm aluminiumsplate (med rundneset blykule) og da ble det bare bulker i plata. Men med 22. rifla så plystret det rett igjennom så det kostet etter og det var med CCI standard.
  13. Prøv med Permetrin på sprayboks. Skal ta knekken på de fleste insekter, hadde ihvertfall god effekt på to vepsebol under takstein her igården.
  14. Mine dypeste kondolanser til de etterlatte og alle berørte. Mitt lille Norge gråter ikveld.
  15. s&s

    Sakoklubben

    Ønsker med dette å melde meg inn i denne eksklusive klubben. Når jeg engang kommer hjem fra denne "stålholmen" ute i havet, så står en Sako Finnlight og venter på meg. Den er kamret for det eminente kaliber 308. og vil i første omgang toppes med en Leupold European 3-9x40. Kostnaden på denne lille saken er hentet fra en konto som "Ministeren for Indre Anliggender" ikke har tilgang eller oversikt over... Unødvendig å si at jeg gleder meg som en guttunge på julaften S&S
×
×
  • Create New...