Jump to content

Ho-ward

Members
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

About Ho-ward

  • Birthday 01/17/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ho-ward's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen har inne som har funnet ferdigrulla treningsammo for 6,5x55 i R8'n som gir bort i mot klistrelapp samlinger ? ( Norma Norsler Partition gir det, men blir jo dyrt i lengden...)
  2. Hvilken skytestilling er det dere benytter for å få samlinger på rundt 10mm ved 100M? (Regner med at dere lar skjefte ligge direkte på en sandsekk og ikke har hånden i mellom etc.)
  3. 140G Partition i 6,5 170G Laupa naturalis i 3006 evt. 180G Partition. Starter med Naturalisen i alle fall.
  4. Jeg har både Miekak og Budor. ( Kjøpte Miekak i vår på gsport kampanjen. Budor ble kjøpt på lørdag, da sekken lå i en restkasse til 800,-) Budor er en mye bedre sekk pga Våpenløsningen. Jeg greier fint å ta haglen ut fra sekken uten å ta av sekken.
  5. Og du har selvølgelig ingenting med denne nettbutikken å gjøre Alarm uten abonennet/utrykkining er liten vits i for den som må ha det pga våpen i huset; alarmen skal være FG-godkjent og med utrykkningstjeneste. Jeg skjønner ikke meninger med setningen jeg har uthevet/boldet. Det er jo ingen krav til at man må ha alarm dersom man innehar våpen. FG godkjent våpenskap derimot ..
  6. Har du en link til der vi kan bestille ?
  7. Var på banen i går for å stille inn jaktoppsettet=30-06 med carbon demper (løpet er ikke kappet) og Varipoint 1,5-6x42 ICT Ferdigrulla Partition la jeg 4 cm rett over sentrum på 100M. Så var det dags for ferdigrulla Naturalis. De la seg 2 cm rett over sentrum. Ergo ingen videre justering på kikkerten. FORNØYD JA MED Å SLIPPE Justering !! Og det betyr at jeg kan ha begge patroner i magasinet samtidig. (uten at jeg har tenkt noen videre fordeler med det) Ettersom det beskrevet ovenfor gikk raskt, fikk jeg tid til å skyte inn 6,5x55 løpet med et annet kikkertsikte (Z6i) og tatt prøven på det også. Partition ble brukt. Oppsummert: 1. I min R8 fungerer Partition og Naturalis bra! ( Skulle i utgangspunktet ikke tro at man kunne skyte hull i hull med Naturalis) 2. Blaser systemoppsettet og våpenet i seg selv er supert! 3. Dette er en dyr lidenskap når lidenskapen tar overhånd, ref mine oppsett: 1. 30-06 uten demper med aimpoint 2. 30-06 med demper og Varipoint 3. 6,5x55 med Z6i (Måtte bare skrive dette, slik at lysten på et nytt løp i et annet kaliber kveles........MIDLERTIDIG!)
  8. @heatexperience, kan du forklare hvordan man plaggene vil gi varme ? Er det luft i karnontrådene eller en form for batteridrevet oppvarming ?
  9. Det ble felt et rådyr på laget i fjor med Partition (308). utgangshull som en knyttneve. Har selv skutt to elg med Partition i 6,5x55. Gjennomskudd på begge. Så for den som prissetter gjennomskyting er dette kulen og den er effektiv. selv har jeg lastet opp med Partition i både 6,5 og 3006 for mange jaktår pga. at xxl hadde tilbud på ferdigrulla til 15,-/stk.
  10. Dette er bare helt enormt billig: Fjellduken Extreme Wintercamu til 1499,- https://www.gsport.no/produkt/152843/fj ... wintercamu
  11. ser på finn.no at The Big 5 AS skriver: Generell info For all handel med registreringspliktige våpen kreves godkjent våpensøknad fra politiet og kopi av legitimasjon. Mot et ikke-refunderbart depositum på 10% av kjøpssummen kan våpen reserveres i avvente av godkjenning av våpensøknad i opptil 4 uker. Regner med at det er flere distrikter som bruker mer enn 4 uker, så her er det lett tjente PÆNG!
  12. Jeg hadde samme utfordring, så løsning ble: 1. Aimpoint miro ( for trange poster <50meter, hundefører, drivjakt) 2. 1,5-6x42 Victory ellers Dette er helt ok da jeg har Blaser og kan skifte mellom siktene på under 1 min. ( Har også et Z6i 2-12x50, men det blir stående på et annet løp)
  13. Hmmm, slike tråder bør man ikke starte, det kan bli fort dyrt!! Fikk tak i en slik Nitecore SRT7: http://flashlight.nitecore.com/product/srt7 for en meget rimelig penge under opphørssalget hos J&F -Asker. Så et innkjøp av grønt og blått filter hos lyktemannen. Meget fornøyd med denne. Noen som vet hvor man finner en løsning som gjør at man kan : 1. plassere lykten på hodet ? 2. på riflen ?
  14. Her er prisen på noe tilsvarende: Zeiss Variopoint VM 1,5-6x42 T* med skinne Art.nr: 387 På lager Pris 10.750,00
  15. Takk for svar SuperHansen. Måtte du sende inn oppspenneren (dvs. sluttstykket) for modifikasjon ?
×
×
  • Create New...