Jump to content

wickwire

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About wickwire

  • Birthday 02/14/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wickwire's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Men det kan fort være penger å spare på prismatch om du finner tilbehør billigere i nettbutikker. Har testet litt her nå og sammenlignet med bilder og video av maskinen som ligger til rundt 900. Sluttresultatet blir nok det samme, men Supreme 7949 har plass til rull innvendig og kutter til denne som gjør at det er lett å kappe rett og man slipper saks. I tillegg hadde den noe kraftigere effekt.
  2. Prisløftet gjelder også nettbutikk mot nettbutikk i Norge. Det betyr at vår nettbutikk skal være lavest på pris. Finner du beviser på det motsatte ønsker vi at du sier i fra her, så justerer vi prisen. Finner ikke Vakuumpakker i nettbutikken nå, men jeg så den i en tilbudsavis. Men dette var en billigere modell (Til dyre pris en denne).
  3. Og der er de tomme på lager i følge nettsidene. Forventet inn mer 31/8 mener jeg det stod. Men er jo uansett bare å bestille. Fraråder å bestille fra Proshop om prisen der holder seg på 1000,- Var bare surr. Bestilte og utførte betaling. For deretter å få melding om at produktet ikke fantes i sortimentet. Det ble automatisk fjernete eller noe. Gjorde et nytt pris søk og så at MPX lå ennå lavere igjen. Bestilte derfra i natt. Nå ligger den å venter på pickuppoint i Oslo. Proshop fikk den deretter tilbake i sortimentet. Veit ikke hva de driver å surrer med, da Klarna Faktura hadde laget faktura på den. Fikk heldigvis ryddet opp, men styrer unna Proshop i fremtiden. Sendte også en mail til OBH NOrdica for å forhøre meg om tilbehør. Er en del tilbehør som selges på f.eks. Elkjop hvor det står: "Vakuumbokser for OBH Nordica 7950, 7951 og 7952 vakuumpakker". Dette børr jo på 7949 også som er en bedre modell slik jeg forstår det. Noen som vet?
  4. Kom over at MPX selger supreme modellen fra OBH Nordixa 7949 til 799,- Ligger på 1800 ish hos XXL, Lefdal osv. Nå er den priset lavere enn pakkerne i 900 kronersklassen. Uten erfaring virker den bedre og har større sugekraft/effekt. Jeg har klint til og håper jeg blir fornøyd! https://www.mpx.no/obh-nordica-supreme- ... ler/800296
  5. Kjøpt! Blir tesing av kvern i morgen
  6. Hva finnes av løsninger for å skifte stokk på en S/L LINKS? Går å ser på AICS stokk eller lignende. Fås dette i links? Basert på en annen tråd jeg leste ble det brukt en Rem 700 stokk for en S/L kasse. Er dette mulig? Blir et børsemakerprosjekt i såfall. Er helt blank på området. Er det krav om at det skal være "buet" pistolgrep som på AICS eller kan man bestille klassist rett pistolgrep? Alternativt om jeg kjøper ny pipe i annet kaliber om det gjør det lettere? 308W eller 3006?
  7. Bukkejakt 1000 i ok områder. 1500 i Oslo, med fall. 400-500 i dårlige områder
  8. Hvor langt er det nødvendig å flytte seg på postene man lokker? Flyttet meg ca. 200 meter hver gang. Post 4 jeg lokket på var egentlig bare 100 meter unna der jeg først startet. Men det svarte bukken med en gang. Kan det skyldes at dette var hans revir eller er det mer sansynlig at han kom på lokken siden det var blitt skumring?
  9. Hypotetisk spøsmål. Hvor langt unna jaktterrenget er det akseptabelt at man går med sekk på ryggen og børsa uladd! på skulderen? Om man har jaktterreng et par km. unna hjemmet og ønsker å gå inn i steden for å kjøre så langt inn i skauen man kommer burde det være innafor. Men da blir man vel kastet i bakken av kjeledresskledde folk og ender med i hvertfall defekt kikkertmontasje. (Jeg er for lat til å gå, så kjører helt frem. Men hadde vært artig å tenkt litt over grensene.) Våpen skal vel værer nedpakket under offentlig ferdsel. Er man da nødt til å bære med seg en evt. koffert som man setter igjen ved innangsbommen til marka?? Dette må noen prøve i rettsystemet I følge Bærum PD skal det gå fint om du trer en søppelsekk over "Asker og Bærum politidistrikt Hvordan frakte våpen Det er viktig at du frakter våpenet slik at du ikke skremmer eller er til fare for andre. Under transport skal skytevåpen være tomt for ammunisjon og være under tilsyn. Det skal også være pakket inn i futteral, bag, søppelsekk, sekk eller lignende. Det er på offentlig sted ikke tillatt å transportere våpen i hylster o.l. som bæres på kroppen, du kan altså ikke ha det over skulderen. Medtas våpenet i bil, skal det oppbevares slik at det ikke er lett tilgjengelig. Våpenet kan oppbevares udelt, men forlater man bilen skal en vital del f.eks. sluttstykket/magasin tas ut og medbringes".
  10. Godt å se at alle raser kan bli godkjent da, selv om ikke alle kanskje vil lærer så godt. Har konkludert med at kommende hund skal være en toller. Kompromiss hvor jeg i hvertfall har noe jaktegenskaper, samt at den tilfredsstiller øvrige kvaliterer for ØKH. Noen tips til hvordan man kan lære den opp fra barndommen av? Blir å lese seg grundig opp når tiden nærmer seg for anskaffelse, men vil leking med kløver med blodlukt være smart fra valpestadie?
  11. Beklager feil info. Jeg ble fortalt av en som holder kurs at det kun var enkelte raser som var godkjent. Og alle måtte ha lav boghøyde pga. begrensningen. Da er hun helt ute å kjøre og burde kanskje ikek holdt kurs. Er det noe annet hun har pratet om som jeg har misforstått?
  12. Slettet pga. feil informasjon.
  13. Lokket for første gang, på min første jakt i går. Bare sett litt youtube videoer. Hadde flere feiltrykk på buttoloen. Og skjærende lyd på Nordik Roe, siden den ble våtav spytt. Men bukken svarte tilbake. Fikk også mye svar fra kråker en storfugl jeg aldri klarte å lokalisere. Så enten var det flaks eller så bryr de seg ikke så mye om en feillyd i ny og ne
  14. Starter bukkejakt i morgen den 10-de? Bukkejakta starter om 2 timer og 45 minutter, men da er det vel heller kummerlige lysforhold.
  15. Va å undersøkte litt hos familie i går med masse erfaring. 020 modellen var et holdbart valg. Der går den med 6 brøddeiger flere ganger i uken. Langt over hva jeg skal. De hadde også gode erfaringer med kvernen, selv om en designert kvern alltid vil være bedre. Men jeg har ikke behovet for det. Om man skulle ha 2-3 tilbehør lønner det seg å kjøpe 023 modellen som er 020 maskin med masse tilbehør. Takker for alle svar.
×
×
  • Create New...