Jump to content

audiurs4

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

audiurs4's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. audiurs4

    Top shot

    Har en Smith & Wesson modell 41 og merkelig nok så er det top shot den liker aller best. Får funksjonsfeil med det meste annet. American Eagle fungerer også. Tror også det er fysisk forskjell på randen som er forskjellen.
  2. audiurs4

    Top shot

    Hei Er det ingen som selger Top shot 22lr lengre? xxl har vært utsolgt ganske lenge.
  3. Hei! Noen som har forslag om hvor man kan kjøpe deler til en Smith and Wesson 29-2? Har forsøkt Oslo skytesenter, men de er ikke så flinke til å svare på Mail. Trenger en yoke endshake screw, noen som har å selge? evnt. tips til utenlandske sider som sender.
  4. Hei! Noen som har erfaring eller hørt noe om Bolly UPH stokken til Schultz & Larsen tactical? https://precisiondefenceindustries.com/bolly-uph-schultz-larsen-tactical/
  5. Vi bruker nok samme mann 2-3 år er ikke uvanlig. Må være samme mann her også, 1 år og 4 måneder nå.
  6. Hei! Noen som vet om det er rypejakt på Omnsfjellet i Orkdal i år?
  7. Slike lister er gull verdt ja, vet du om det eksisterer lignende lister til Colt? Har også en Colt 1860 Army med nr 131826.
  8. Colt SAA Artillery i .45 long colt.
  9. http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=28945" target="_blank" target="_blank" target="_blank http://www.huntershouse.dk/kat1573-Schu ... tical-GRS/" target="_blank
  10. Noen som har erfaring med Schultz & Larsen Tactical? Er dette en modell som nettopp har kommet? Jeg har ikke hørt om den før ikveld i hvert fall. Har bestilt en Schultz & Larsen classic dl i 300 win mag fra Jakt og Friluft, bruksområdet er tiltenkt storviltjakt og langholdskyting. Har tenkt å bytte til match løp og grs stokk når den skal benyttes til langholdskyting. Vurderer litt å forandre bestillingen til en Tactical, den er vel kanskje bedre egnet til langholdskyting..? Håper noen her inne har tafset på Tactical modellen og har noen tips:)
  11. Man skal kunne klikke av løp nr to enten ved å gi den en dask i kolben, eller som jeg bruker å flytte løpsvelger til neste løp.
  12. Takk for svar, er en Colt Artillery produsert før 1900 jeg har. Har laget meg noen svake ladninger som jeg har tenkt å teste først, starter på 15 grains svartkrutt og har fylt opp med semulegryn. Hvordan gjør du det når du bruker semulegryn? Jeg la en melkekartong skilling mellom krutt og semulegryn, men det er kanskje ikke nødvendig. Bruker en 250 gr kule av rent bly, sizet til .452. Prøvde med .454 men da ville de ikke kammre.
  13. Noen her som har erfaring med ladning av .45 Colt med svartkrutt eller pyrodex P? Har ladet meg opp noen patroner med pyrodex til en original Colt saa. Havnet på 26 grains pyrodex med en 250 grains blykule, dette tilsvarer ca 33 grains i volum med svartkrutt. Lurer på om denne ladningen kanskje er i friskeste laget, så vurdere å lade meg litt ned. Noen med erfaringer?
×
×
  • Create New...