Jump to content

Olechrw

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

About Olechrw

  • Birthday 08/04/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Olechrw's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det ligger nå på nettsiden: https://dssn.no/wp-content/uploads/2022/07/Sivilpistol-regelverk-2022.pdf
  2. Er din også slik at du bare kan sikre den når sluttstykket er låst bak? Og at om du avsikrer så må du spenne opp igjen før du kan sikre?
  3. Haha ja ble litt paff når jeg slo den opp på a-tec siden og så den var for .22, hadde ikke overlevd første skuddet A-tec Optima Flow ser bra ut. Noen tips til flink børsemaker for montering? Kanskje i Rogaland/Agder regionen
  4. Hei, Jeg har en HK 770, den kan kun sikres når den er ladd. Når jeg da avsikrer så kommer et lite klikk og jeg får da ikke sikret den igjen uten å ta nytt ladegrep. Skal det være slikt? Jeg har lest litt i bruksanvisningen og der står det bare at den må være oppspent for å kunne sikres, men det står også at den har tennstiftsikring, så lurer på om det er derfor. Rifla blir alt for lite brukt, og jeg vurdere om jeg skal få flytte fremsikte og montert på demper. Noen som har erfaring med demper på en slik? Siden det er rullelåsing så er jeg bekymret for at med økt trykk fra demper vil føre til for tidlig opplåsning. Mvh Ole Christian
  5. Jeg fant hullet hvor fjære skulle stå, å fikk satte det sammen, del 92 stod heldigvis fortsatt i rammen. Takk for kjapt svar, og ha en fortsatt fin kveld
  6. Hei, I kveld skulle jeg montere en ny kolbe på AR'en min. Når jeg skulle sette den sammen igjen så datt den bakre takedown pin'en ut. Fant samtidig en liten fjær på gulvet som ser ut som om den passer sammen med pin'en. Så da lurer jeg på to ting, mangler jeg flere deler, og hvordan skal jeg få dette samme igjen?
  7. Olechrw

    AR15

    Hadde litt mate problemer med orginal magasinet på mitt CMMG sett. Kjøpte to magasiner fra Black Dog, og med de har jeg ikke hatt en eneste feilmating.
  8. 2ALFA forhandler vel også Arsenal, så kan være verdt å høre med dem. Jeg kunne også tenkt meg en av disse.
  9. Trenger ikke være så veldig velstående for å få ting fort. Jeg har handlet hos Titan Reloading noen ganger nå, og har alltid valgt rimeligste frakt uten forsikring. Prisen har variert etter vekt, men er ikke avskrekkende. Kommer opp advarsel når du velger dette fraktalternativet om at det kan ta opp til 999 dager, men de gangen jeg har bestilt har det sjeldent gått mer en 7 virkedager. Siden kan anbefales på det varmeste, de har alt av reservedeler til LEE presser og til hyggelige priser.
  10. Har kjøpt en god del ammo på nett fra xxl. Sender bilde av pass og våpenkort til deres mail og henter ammoen på posten. Aldri hatt noe problem med dette. Basert på hva du skriver har du gjort alt riktig. Enkleste er nok å kontakt dem på feks telefon og prøve å avklare hva som er hent.
  11. Glock 19 og 26 som du nevner har begge kortere løp enn 4.75", som forsåvidt er en ganske vanlig løpslengde på slike pistoler. Det kan være at du skyter bedre med de siden de er lettere, tanfoglioen er en tung pistol. Har selv erfart dette med mine .22 pistoler at jeg skyter best med den letteste, antakelig siden jeg greier å holde den mer stødig.
  12. Har akkurat testet dette med Kragen min. Testet med 2 og 3 patroner i magasinet og full hurtiglader, og det gikk veldig bra. I noen av tilfellene la ett par patroner seg på toppen, men med en ørliten kjapp bevegelse på riflen, så datt disse av og man kunne lukke magasinet uten problemer.
  13. Vi anbefale å ta kontakt med Dynamisk Sportsskyting Arendal, aps@praktiskskyting.no
  14. Nei, du trenger ikke å bruke samme ammo, men all ammo skal holde faktor, og ved kontroll må du levere fra prøver av alle ammo typene du har med.
×
×
  • Create New...