Jump to content

jegergaupa

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About jegergaupa

  • Birthday 06/23/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jegergaupa's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har sett mye på nettet om 690field men finner ikke så mye på den! Blaser 16 koster vel 10.000 mer ellernoe! Pluss har hørt at Lillebroren til F16 har hatt mye problemer... Har dere noen andre hagler dere vil anbefale? Som er driftsikre og Hagler av god kvalitet?
  2. Hei er på utkikk etter en ny Hagle og har sett mye på en Beretta 690 field 3. Noen som har noen vurderinger på den hagla? Eller vet om tilsvarende hagler jeg burde titte på? Begrunn gjerne med positive og negative sider. Alle råd blir tatt veldig godt i mot
  3. jegergaupa

    Sakoklubben

    Hei kammers venner! Lånte tråden litt Har egentlig forelsket meg i en sako 85 hunter i 6,5x55 og lurer på om det er ett bra kjøp i forhold til noen andre rifler i samme prisklasse. Hadde også vært greit og få høre deres omtaler om 85 huntern eller andre sako rifler! Takker for svar på forhånd.
  4. Har en gammal sideligger som har vært igjennom mye vær og vind. Og stokken begynner og bli litt sliten. Men vil ikke bytte fordi den har jeg arvet av min oldefar. Mye sentimental verdi i den.
  5. hvorfor vil du ikke ha en 6,5×55? det er jo en grunn for at det er på topp 3 med 308 og 30 06. pinglette er vel litt og ta i. vis du vil ha en børse som smeller herifra til månen uten noe presisjon så, kjør på! 6,5×55 har ypperlig presisjon.
  6. hei er fra østfold (fredrikstad) og lurte på om noen som vet om steder til kråkejakt. eller om noen som trenger litt hjelp med og få fjernet noen kråker på feks, gården sin. Takker for svar på forhånd.
  7. takk skal dere ha. jaså det er ikke bare jeg som synes hickock 45 er flink. tusentakk for video Xesray
  8. Hei, kjære kammersvenner. lurte på om dere har noe fakta angånde Den så kalte svenske mauseren. (kaliber 6,5x55) har nettopp kjøpt og fiksa litt på en så hadde vært kult med litt historie! på forhånd tusentakk.
  9. hei, tusentakk for tipset jmosbakk, skal ta meg en titt!
  10. mener K98k! Finn.no er det så mange som har bytta stokk på di! vil nå helst ha Mest orginalt som mulig, eller helt orginalt! selger Magne Landrø, sine nesten helt orginale? når man tenker ut en om stokken? har han noe nett side? Tusen takk for hjelpen!
  11. Jeg er på jakt etter M98 mausere fra krigen! eller som blitt fiksa litt på men har den ''Orginale Looken'' vis noen har noen nettsider eller vet om steder der dem blir solgt si ifra! helt siden jeg var liten har jeg drømt om å ha en slik mauser! Det er et eller annet med de M98 mauserene som får meg trollbindt! selvom di ikke er verdens fineste våpen, synses nå jeg at dem har en viss ''Sjarm'' Tar takknemlig imot tips og råd!
  12. hei sjuogseksti! jeg vil bare si at jeg er helt enig med deg! Jeg synes at dem gode gammle mauserne burde ha holdt sin historiske stand! å ikke bli noe plastikk våpen! jeg er selv på jakt etter en mauser fra krigen! men vet ikke hvor jeg skal starte... men jeg ser jo poenget når børsa er nesten er skrap gods at man kan modifisere den! jaja, jeg liker da dem gode gammle mauserne!
  13. er det din børse? i så fall hvor fikk du tak iden?
×
×
  • Create New...