Jump to content

dokkabukken

Members
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

About dokkabukken

  • Birthday 01/09/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dokkabukken's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nå er børsa i hus. den ble kjøpt ferdig av en i stavanger. det ble riktig nok en dakota. pen børse. men litt for lang, så litt justeringer må til.. tok prøva i går. det gikk smurt! lett å skyte med, behagelig. rett å slett en flryd.. jeg er super happy! ferdig børse for en fin penge å. bilder kommer ,, når jeg finner ut av hvordan det gjøres.
  2. ENIG!! Når man først har lov til å ha våpen , hvorfor ikke få lov til å ha så mage som man vill!
  3. Blaser r8 luxus 6,5*55 med 3-12*50 med lys å komp. s&b Sako75 hunter i 6,5*55 med ctm4 a-tec også med 3-12*50. s&b Blaser bbf 97 luxus kombi i 12/76 å 7*57R med 1-4*25 med lys. med koffert. Beretta 682 sporting. 12/70. Star baikal side ved side. 12 70. Å holder på å bygge en mauser på dobbel squear bridege magnum kasse. i 375H&H mag. som forøverig skal bli en klassisk safari smellert. Bruker nesten bare kombin å sakon. Å berettan mye på bane.
  4. Jeg har også lyst på en Blaser, men jeg kommer ikke til å selge finnligten min. Så i stedet for Sako eller Blaser, kan det bli Sako og Blaser Denne var jo også fin, men litt dyr http://www.sako.fi/images/sako90yrs/sako90auction.jpg Kjøpe min?
  5. R8-en er kjempefin. Men alt for dyr egentlig. Bavarian er kjempefin spesielt med en Swarovski Z6i. Da har man skikkelig rigg.
  6. Jeg har blaser R8 luxus. sako hunter 75 . har hatt sako finnligth 75 å 85.. for mi del så liker jeg sako 75 best.. bedre stokk enn 85 syns jeg. .. fordelen med blaser er det geniale pipebytte. Men det er fremdeles en gardena kobbling. Ikke lett det der..
  7. Tror det skal gå veldig fint. Bare å ta det pauk å ike ha for mye strøm. Å gjør det reint før du sveiser så det ikke porer. Det har lett for å gjøre det på stål som har vært blånert.
  8. Men dette er jo veldig intresant å diskutere. Å sikkert en tankevekker for noen.
  9. Hehe.. ja! Jeg er ikke ute etter å lage kvalme.
  10. Små marginer. Men et kulefang man ikke har kontroll på hvor er?
  11. Dette er gode svar. Å du har et bra poeng , men jeg kan umulig tro at han som var så uheldig å skyte både skiløper å elg hadde sikker bakgrund. Jeg ser forkjellen. vådeskuddstatistikken under toppjakt er nær 0. Men det er vel bare et tidsspørsmøl før det skjer noe der og. Men det jaktes vel mer elg rådyr enn toppjakt vil jeg tro.
  12. Ja riktig. Men det er ikke 100% sikkert uansett. Men skjønner hva du mener. Jeg har vanskelig for å forstå dette, å jeg er sikkert ikke alene om det. Det må jo da jaktes i et lovelig terreng for Toppjakt å man bør vel være litt kjent. Rifle kula mister vel en del fart eller mye fart, men kan fremdeles være farlig for mennesket å annet vilt. Ja jeg skal ta fram bokji å lese litt om dette. Jeg husker ikke dette, derfor jeg spør via denne tråden. Men man SKAL vel strengt tatt ha sikker bakgrund. Man vet ikke med 100% sikkerhet at Lars monsen ikke ligger å koser seg med Gjedde lusjen sin 5-6 km unna. eller at det er noen andre som er ute på toppjakt i samme område. Nå er ikke jeg ute etter å helle bensin på bålet men heller prøve å finne ut hvorfor dette er lov, når det da blir fokusert så mye på sikkerhet med tanke på bakrund, siluett. Kan man skyte på en elg som har blå himmel bak seg? (at den står i siluett) Etter boka : Nei. Kan man skyte på den hvis man vet at drives toppjakt der om vinteren? Å at man vet at det ikke er noe bebyggelse bak den elgen på en 5-6 km? Tror ikke jaktleder hadde bliir noe fornøyd da.
×
×
  • Create New...