Jump to content

Geir Småvik

Members
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geir Småvik's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet om hvem som selger nye Taurusrevolvere her til lands?
  2. NM er sommerens høydepunkt for skytterne. Jeg, og åtti prosent av skytterkollegaene vet at vi ikke er gode nok til å vinne, men likevel går vi rundt å gleder oss til å møte folk vi har blitt kjent med etter mange år med skyting..vi bidrar til at de som vinner for en ok premiesum ( startavgift). Håper det kan være som det er i mange år videre,og jeg er sikker på at flesteparten føler det samme. Hilsen en som fortsatt har en drøm om å bli norgesmester men som ikke er god nok.
  3. Min ville ha ganske friske ladninger for å få faktor. Ladda med 21,2 grain med N- 110. Med en 240 grains Rainerkule ble faktor 309. Samme ladning på en 240 grains Frontierkule ga faktor på 273. Dette vil jo variere fra pipi til pipe, så hvis du starter på ca 18 grain vil du vel få en grei pekepinn. Mvh Geir
  4. Er du ikke fornøyd, kan du vel levere denne tilbake.....ikke bruk den .
  5. få noen andre til å prøve dem også, og se om de treffer likedan..
  6. har fått rikosjett fra kal 22 midt på neserota.ble operert ut fra øyekroken.kan vel si jeg var heldig, og selv om jeg hadde brukt mine vanlige briller hadde det skjedd.med skytebriller vet jeg ikke.Berget øyet og tårekanaler, men ble skuddredd etterpå.
  7. Det finnes lodd til de også.
  8. Tipper det er for lite inngrep på avtrekksmekanismen.enkelt og justere med et lite skrujern.
  9. Ok, bra med tips her.skal prøve meg fram først med 180 grains kule. Har ikke lyst til å bygge om revolveren, i første omgang.....men må en så må en.takker for svar!
  10. Hei, noen som har forslag til ladning som holder faktor i en 4" 586? Mvh Geir
  11. Rekylfjær står ikke på riktig plass kanskje.ta av sleiden og sjekk om den har falt ut av stilling i bakkant
  12. At det er likt for alle holder ikke som argument.(oppbrukt) Du bruker fritida di på reising og skyting, så da bør det være sånn at en har det hyggelig i det minste. En skive med litt størrelse bør det være pr st.plass.nybegynnere bør ha en sjanse til å treffe noe og få lyst til å fortsette med felt.det er no mange forskjellige feltfigurer å velge imellom så en trenger ikke blande inn poengskiver, spesielt når det avgjøres på innertreff. Alle klubber som skal ha feltstevner bør gjøre sitt beste for å få til ei løype med variasjoner, flere målgrupper og alle lovlige skytestillinger.det går an å ha med noen vanskelige skiver som de nest beste bør velge bort, men som de beste vil skyte etter. Da kan det bli sånn at racerne bommer og vil bli nest best denne gangen. Gleder meg til Nm i helga!
  13. Hvordan er terrenget der vi skal skyte? Sandalføre som i fjor eller skal vi oppi skogen?
×
×
  • Create New...