Jump to content

Graakall

Members
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

About Graakall

  • Birthday 11/09/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Graakall's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

58

Reputation

  1. Og det er greit nok for de fleste. Andelen skyttere som kjøper ny pang og sliter den ut er vel ganske liten?
  2. At en pistol ligger godt i handa er deilig parameter for valg av våpen til dynamisk hvis du går dit. Mange tenker mer på å få naturlig indeks mot blink inn i posisjon og når det trekkes eller at våpenet skal funke uten dilldall. Store kontra små hender. Osv. våpenet du velger nå skal du bruke til å utvikle deg i dynamisk. Du endrer helt sikkert parametere for mest egnede våpen flere ganger. Kjøpt brukt anerkjent driftssikker pang i den divisjonen du vil starte i. Pangen vil ikke hemme deg. lykke til
  3. Jeg er klasse 2 og kan skyte v55. Forsvinner rangering og pengepremier i klasse 2 også skyter jeg et annet sted med selvlader. Siden formålet med endringen er å øke medlemsmasse og aktivitet bør de se på en løsning der skyttere som har våpen eller kaliber som i dag ikke er tillatt kan komme og konkurrere. At folk kan velge klasse ned vil bare hindre at skyttere som har fått sykdom eller uønsket opprykk slutter å skyte. Og de som har fått for dårlig økonomi til å skyte grovkaliber kan skyte klasse 1 100m. Klasse 1 100m kan bli omtalt som fattigklassen når skyttere velger ned
  4. Har det noe å bety hva folk skyter med i klassene det ikke er premiering i? 6. i skytterboka har utenom sikkerhet ingen funksjon da. la nå NROF med sine svarte selvladerrifler og andre som har artig pang slippe til.
  5. Hei. Det finnes revolverskyttere. NM har som regel mange nok til at det deles ut president. Flere har skiftet divisjon i det siste. S&W 929 9mm eller 627?? 8_skudds minor med shortcolthylser er mest brukt. Lettere å unngå stående omladninger. Jeg har solgt alle mine 625 panger. Hvor skyter du?
  6. Hei. gøy at du fortsatt har den. Kan være mye rart. 1) Bøyde måneklips som gjør at patroner subber mot rekylskjold. 2) Høye hetter. 3) knekt tennstempel eller returfjær til dette. Fastgrodd i tennstempelkanlen som stikker ut av tennstempelhullet. 4) Bøyd ejektor. ( Det som stikker ut foran tønna som du bruker til å få ut hylser. Tvilsomt siden den funker med klikkpatroner. ) 5) Headspace. Slarker tønna frem og tilbake? Shims eller strekking av krank. 6) Utdragersporet i hylsene du bruker er ikke innenfor spesifikasjon for 10 mm auto. De blir for høye og du har ikke klaringen du må ha mot rekylskjold. lykke til.
  7. Hei. Har prøvd å nerde minst mulig når jeg lader. 8-900 Lapua hylser ladet 12 ganger i 6,5 rekruttammo med Lee collet die på Dillon maskin. Nytt løp og en liten justering med body die for klassen eldre junior. ladet 3 ganger med N-19 og 8 grams Sierra i 820 m/S fra 67 cm løp. Går kanskje 1 gang til før ny runde i bodydie. Hylslengde under 55 mm, ingen hylser med sprekk. 350 poeng mange ganger i ER og noen ganger i junior. fine resultater fortsatt. Vær oppmerksom på at svake ladninger som rekrutt Dfs kan øke patronspillet. Dette gir høye hetter på tomhylser etter 4-5 omladninger og kan medføre at utdrager ikke får med seg hylsa ut. Kjør på.
  8. Hei. jeg har disse. https://www.mp-molds.com/product/9mm-38-147-rn-bb-6-cav-brass-nlg-mold/ men aluminium 8 hull. og. https://www.mp-molds.com/product/mp-356-130-2r-8-cav-bevel-base-no-lube-groove/ støper og legger på Hi-tek. sizer ,358» skyter i cz 75 shadow 1 og S&W 929. Veldig jevn vekt på kulene. Går godt. Foretrekker 130 grains til dynamisk fordi mindre forløp på svingere. 147 grains er en rn-swc som lager pene hull i papp. for meg tar ca. 2 timer å støpe 2000 kuler med 8 hullstang hvis jeg starter tiden når grytene er varme. Bruker da ei sprayflaske med vann til å kjøle tanga underveis. lykke til.
  9. Alt over virker men krever tid og tålmodighet. Stålbørste og olje er mest effektivt. Hoppes Cyclone eller bare stålbørste. 5 til 10 minutter. Lykke til.
  10. Sjekk de 2 boltene under hylsholderplata.
  11. Ladet 510 patroner for et par uker siden. Ingen feilvarer. Ingen avbrudd. Fort gjort. Halspresset med Lee Collett die. Holdt til 1. Plass for en junior på landsdelskretsstevnet. God sjekkliste før oppstart og etterlevelse av anbefalt vedlikehold er lurt. Har ladet mer enn 15000 på den med stort og smått. Det har røket fjær til hetteslide og indeks. Kjøp med reservedelspose hvis du bor langt fra butikken. Anbefales. Lykke til
  12. Bra saker de lappene. Lett å bruke. Røyter ikke.
  13. Mest sannsynlig årsak: "bil" kommer ned for tidlig og kommer i veien for tomhylsa. Den må tilpasses slik at sluttstykke ikke drar den ned før utstøter har gjort jobben. Ett lett filstrøk og polering holdt på min. Lykke til og pass på den lille fjæra og kula.
  14. Graakall

    Lade 45 acp.

    Hei. Har ladet en del, 45 acp til 625 for IPSC revolver 230 grains rn og 310 så de erfaringene er ikke til nytte for deg. Bruk n-310. Bruk kuler med diameter stor nok til å hindre lekkasjer av kruttgass i tønnehalsen. Bruk nok krutt slik at det ikke blir popkorn. Erfaringsmessig kommer presisjonen og jevne hastigheter rett før maks ladevekt. Lykke til med de lette kulene.
×
×
  • Create New...