Jump to content

haaka

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

haaka's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Får jeg være den første i tråden til å innrømme at jeg er over gjennomsnittet våpenglad, under gjennomsnittet dr. philos og psykiater? ..Konge Det er virkelig ikke meningen å trekke tråden enda lenger ned i søla her - det var tross alt en veldig fin diskusjon. Jeg må bare få si, Nhd, at du neppe imponerer særlig mange med å vise til wikipedia i din jakt etter intelligens; hva psykisk utviklingshemming er; hva psykisk sykdom/lidelse er. Om du virkelig jobber som psykiater, håper jeg du støtter deg til mer tungtveiende, autoritativ litteratur i ditt virke. Enda skumlere: å vurdere lov/politikk med brillene til en systemmann fra høyborgen av straffe-/ordensinstituttet (altså psykiatrien).. (Det var dette med "maktfordeling", liksom..) Selvsagt må du også få uttale deg, skjønt, "være sin egen rolle bevisst", som det heter. Ønsker Humbo lykke til med våpensøknad, og håper du holder oss oppdatert! ( Hilsen DissimiliTs )
  2. Woot? Hvordan da, mener du? Noe viktig jeg ikke har fått med meg? US M1: Notert, hjertelig!
  3. Trenger nytt løp til Glocken min (G19), og lurer i den anledning på om noen har tips/anbefalinger. Hvilke produsenter finnes? Hva gir best fit og presisjon for pengene? Evt. noe jeg bør styre unna? Ikke utenkelig å prøve nytt standardløp, men skyter mest bly, hvilket har vist seg å gå ekstremt dårlig i gammelløpet.. (Eller har jeg rett og slett vært uheldig?) Takker for alle tips og innvendinger!
  4. haaka

    Ekstra løp

    Men hva er CRN? Helmantla eller bare kopperbelagt? Får ikke brukt helmantla da vi skyter mest innendørs. Og er visst ikke lov med kopperbelagt heller, av en eller annen innfløkt grunn, men hvis de funker bedre tar jeg heller en krangel om reglene før jeg kjøper nytt løp til flere tusen.. (Finnes det forøvrig noen fornuftig grunn til å forby coated/belagt ammo?)
  5. haaka

    Ekstra løp

    Låner denne litt, jeg. Godt å høre at erfaringene er delte. Vurderer også å kjøpe ekstra løp for bruk av bly, da kulene mine etterhvert har begynt å gå på tvers gjennom skiva, om skiva de treffer i det hele tatt er min.. Har tatt lærdom av dårlig/feil pussing og viktigheten av å velge blyammo med omhu. I den anledning: Noen med tips til bra, billig, men først og fremst funksjonell kjøpeammo i 9mm bly for Glock/polygonløp? Spesifikke merker/typer? Ville coatede kuler funket bedre? Er student, så unngår helst hjemmelading pga investerings- og plassmessige begrensninger. Alternativt; ville ikke all verdens problemer løst seg med et matchløp? (dog, ikke sitér meg på det)
×
×
  • Create New...