Jump to content

Lien

Members
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Lien last won the day on May 9 2023

Lien had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lien's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

105

Reputation

  1. Fungerer veldig bra med en patron i kammeret og en i heisen på Winchester 1887, men den har jo en litt spesiell konstruksjon også da.
  2. Jeg synes selv slutten av svartkrutt æraen er veldig interessant og har lagt hovedfokuset av samlingen dit. Mulig jeg må poste bilder av noen av godbitene derifra. Lader selv til beaumont, men der bruker jeg 50-90 hylser.
  3. Det er nok en m1886 og en ultrasjelden m1885 prøverifle. Kaliberet er 11,15x58r Werndl.
  4. Fikk nylig testet et par gamle mannlicher rifler fra samlingen, men det må nok eksperimenteres litt mer med ladninger da kulene ikke ville stabilisere. fryktelig morro var det likevel.
  5. Det er ikke alle som får lov å henge antikvitetene på veggen, så da ble det et rullende gulvstativ istedenfor. Kommer nok til å ettermontere en wire som går gjennom avtrekkerbøylene.
  6. Jeg er ganske sikker på at S med krone er stempel fra Suhl. Jeg ville nok sammenlignet litt med tyske perkusjonsmisketter. Det står ingenting på selve låseplaten?
  7. Har brukt betongbor til slik. Sliper om skjæret på de
  8. Om en sjekker ut inntil i otdboka er det jo svært lite å missforstå. 1.3 helt til, men ikke lenger enn (et punkt, område som utgjør en yttergrense)
  9. Slik stemplet de søknader før pod fikk helt sammenbrudd. På våpenkortet til hagla som jeg kjøpte på samme tidspunktet så står denne merkingen også nederst på kortet. Det var tydelig at de var av oppfatning av at det var greit så lenge man bare brukte magasiner med lovlig kapasitet. Hvordan det blir videre vet jeg ikke, men det var vel et svar fra en eller annen politiker i en av trådene her angående at pod driter i forarbeidene til loven der deres tolkning faktisk ble nedstemt.
  10. Jeg mistenker nok at det kommer til å bli merket på våpenkortet på samme måte som det var på våpen ervervet på affeksjon. De har iallefall skaffet seg fine stempler som de stempler søknadene med der det står maks 10 skudd osv.
  11. Jarmann rifla er faktisk spennende i deler også om den ikke er komplett. Det er mange som er på utkikk etter hel patronløfter og deler fra avtrekket.
  12. Jeg har faktisk en orginal colt av litt eldre årgang med slik skulderstokk. Den er vel ikke påvirket av slike regler siden den uansett er lisensfri.
  13. Jeg har ikke skutt så veldig mye med min enda, men jeg ser ingen grunn til å gjøre noe med avtrekket. Om det blir treffpunkt forandringer er jeg usikker på. Svensk m39 ammo fra 1942 ble noe ustabil. Jeg får se om de har noe nyere på sportsbutikken her så det går an å få testet presisjonen.
  14. Er det noen som kan si om det er noen stor forskjell på ruger og glock magasiner til den enda? Jeg vil ha litt fler magasiner, men klarer bare finne glock magasiner som har 10 skudds kapasitet.
  15. Da var den endelig her. Førsteinntrykket er meget bra. Avtrekket er rimelig bra rett ut av boksen.
×
×
  • Create New...