Jump to content

andsto

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

andsto's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei, Driver å lader 223 rem, og har problem med at kruttet av og til henger seg fast og ikke havner i hylsa men blir sittende som en propp i funnelen, er bare å dunke borti kruttmateren så kommer det ut, men dette irriterer meg siden da er patronen kommet til neste stasjon. bruker n140 krutt, har ikke dette problemet når jeg lader 9mm. noen andre som har hatt dette problemet, og har noen tips til løsning. Det andre spørsmålet er om noen har prøvd/bruker swage it eller lignende til dillon 650 pressa, og om dette funker bra og hvor dere eventuelt har kjøpt dette.
  2. splinten og skiva på akslingen under vogga bare datt av. fant ikke de delene igjen siden de er ganske små.
  3. Hei, Kjøpte den lave, demonterte seg selv etter 3-4 turer på banen, brukte den til dynamisk så fikk kanskje litt mer juling en vanlig baneskyting.
  4. Kjøpte noe Barnes kuler for bruke til 375 Blaser magnum, kulene er 255gr 375" (38/55). forstår det slik at disse kulene er til 375 win, er det noe forskjell her, kan jeg bruke disse kulene til 375 Blaser Mag, H&H osv. Skal kun bruke disse kulene på papp, ikke noe jakt.
  5. andsto

    Blaser F16

    Hvis du holder pilen over prisen i konfiguratoren, så står det: "suggested retail price in Norway including sales taxes". hvis du går på R8 eller andre våpen så ser du at prisene stemmer med norske priser, så denne prisen er inklusive mva.
  6. andsto

    Blaser F16

    Ser nå at samme firma har R8 på tilbud til 31 000 kr nedsatt fra 335 490 kr så kan jo se ut som de opererer med litt stive priser http://www.hjf.no/produkt/vapen/blaser/ ... offesional
  7. andsto

    Blaser F16

    Tror Hagemo må ha bomma på prisen, på Blaser sine sider er den oppgitt til 32 000 og fant pris i uk og der ligger den på ca 30 000. XXL selger F3 for 43 000 så da tror jeg ikke Hagemo får solgt så mange F16 til den prisen. Blir spennende å se hva den kommer til å ligge på hvis XXL tar denne inn da.
  8. andsto

    Blaser F16

    Fant prisen på blaser.de velg norsk så f16 og så konfigurator.
  9. andsto

    Blaser F16

    Ser det er kommet ut en ny blaserhagle finner ikke så mye om den, noen som vet forskjellen på denne og F3. Ser at F16 begynner på 32000,- kontra F3 som begynner på 50 000 pluss.
  10. andsto

    Odin hylser

    Hylsebunn er stemplet Odin og Våpensmia, vet ikke om dette er de nye eller gamle.
  11. andsto

    Odin hylser

    Hei, Lurte på om det er noen som har erfaring med lading av 308 i Odinhylser, hvordan er kvaliteten på hylsene.
  12. Hvis du skal bytte ville jeg heller ha sett på Swarovski Z6/Z6i 1,7-10x42, har denne selv og er kjempefornøyd. S&B og Zeiss kikkertene du nevner her er så pass lik at jeg ikke ser noe særlig vits i å bytte S&B for Zeiss kikkerten
  13. Veil pris 43 888 nok i følge konfiguratoren på Blaser sine hjemmesider.
  14. Ser at Nosler har lanser en ny 142 grs 6,5 kule i AccuBond LR serien med BC på 0,719. Sikkert en kule tiltenkt 26 Nosler, men kan bli spennende å prøve denne i 6,5x55 http://www.nosler.com/accubond-long-range-bullet/
  15. Vil ikke anbefale Mellem, hadde et løp til gjenging der. Han slet med å få gjenget løpet så han fortalte at han var på tur til å kappe løpet mitt og begynne på nytt. Kjøpte meg en ny demper som jeg skulle bruke bruke men denne ville ikke entre, tok løpet med til en kompis som er CNC operatør. Når vi tolket gjengene var de elendig slått og måtte gå over de, var nesten som jeg måtte kappe løpet på nytt og slå nye gjenger. Når man drar fingeren over gjengene så er de helt ru med mye sår i, virker som han har brukt noe gammel drit av skjær i benken.
×
×
  • Create New...