Jump to content

Helgemo

Kammerånd
  • Posts

    554
  • Joined

  • Last visited

About Helgemo

  • Birthday 01/08/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Helgemo's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvorfor ikke en Winchester SX3?
  2. Jeg er veldig fornøyd med mine Led Lenserlykter, har fler hodelykter og fler håndlykter. Har en H14 som jeg bruker som turlykt og en SEO5 lykt som jeg har som camplykt. P7.2lykten min bruker jeg som lykt på jobb og har aldri blitt skuffet. Godt lys, lyser sterkt og langt, lett å bruke og bruker AAA batteri. Om det finnes bedre? Ja det tror jeg nok men til de prisene Led Lenser har lagt seg på syns jeg virkelig ikke det er dårlige lykter.
  3. Så dette går på håndvåpen søknader også ja?Har gjort dette på ett par langvåpen også,viss det ikke har vært ett spesielt våpen jeg har hatt lyst på Ifølge søknadens bakside så skal det vel spesifiseres, men de siste 15 jeg har snakket med i klubben har gjort dette og anbefalte meg å gjøre det samme. Når jeg tenker meg om var det bare revolversøknaden jeg søkte åpent på, men den ble godkjent. De 3 andre var spesifikke fordi jeg hadde vært heldig å fått prøvd mange våpen og funnet mine ønsker.
  4. Skal ikke legge meg noe spesielt oppi hva du kjøper men ta nå for guds skyld ikke å søk på spesifikke pistoler. Søk på kaliber, begrunn det med at det er et hav av våpen der ute og at du vil få mulighet til å prøve forskjellige før du kjøper istedefor å låse deg til en spesifikk. Det var godt nok på de 4 søknadene jeg leverte tidligere i år.
  5. Bare skyter inn på denne, informasjonen vi fikk på den første runden med standplasslederkurs var at dette IKKE lenger er greit. Det er ikke fri bruk av banen lenger for alle mann helt uten videre. Det skal til enhver tid banen brukes være 1 standplassleder per standplass som er i bruk. Mao: Du kan ikke alene uten standplasslederkurs dra opp og skyte når du vil, som standplassleder kan du skyte når du vil innenfor banereglementet. En standplassleder kan også ha med andre medlemmer på en skytingen utenfor oppsatt skytetid (Lørdager)
  6. Alernativt så melder du deg på standplasslederkurset til Nidaros nå i november så får du friere tøyler på banen mtp skytetider.
  7. Har du stivt nok belte så går det VELDIG fint å ha mollelommer rett på belte Et helt vanlig pistolbelte eller utstyrsbelte er såppas stivt.
  8. Hvis det er magasinlommer (til å holde magasin med skudd i) du tenker på så har equipnorshop.no lommer fra både BFG (BlueForceGear) og FirstSpear som er god knall.
  9. Ikke minst er fjellduken veldig kjekk å ha i/på sekken om uhellet er ute og du ikke kommer deg til bilen igjen og ender opp med å ligge ute.. Si at du skader deg for eksempel.
  10. Sjekk ut MDT HS3 stock, der trenger du dog en løs kolbe og pistolgrep som ekstra
  11. Vertebrae.no , pvas.no , brownells.no blant andre har stocker til riflen din. Finn deg en du liker
  12. Helgemo

    God varm lue?

    Jeg sverger til enten god gammel nato jegerlue eller forsvarets goretex vindlue (samme type som den som er linket over her)
  13. Hmh, det var ikke værst.. Skal sjekkes ut!
  14. Har ikke planer om å droppe kravet om zoom, er noe jeg ser på som en nødvendighet til mitt bruk. De kravene jeg har skrevet er de kravene jeg trenger i en lykt, ikke åpent for å fjerne noen...
×
×
  • Create New...