Jump to content

dell

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

dell's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. dell

    N310 9mm Lading

    Er det ikke slik at kjappere krutt gir mindre følt rekyl og munningsvipp? Absolutt en fordel om man skal skyte kjappe serier.
  2. dell

    N310 9mm Lading

    Får heller kjøpe meg litt 320/330 og starte med det heller.. Vil nødig risikere å ødelegge våpenet. 310 er nok fint å lade myke .38 spec med. Takker for svar;)
  3. dell

    N310 9mm Lading

    Er det virkelig fare for sprengning?? Fikk anbefalt 3,5gr i utgangspunktet. Følte derfor det var lurt å begynne rundt 3,4gr..
  4. dell

    N310 9mm Lading

    Det er snakk om en hulspiss 125gr kule fra Haendler & Natermann og federal no. 100 knall. Med oal mener du overall lenght? I såfall er den 27,8mm.
  5. Har noen prøvd N310 sammen med 125gr kule til 9mm?? Har ladet opp noen med 3,42 gr N310. Fikk ett tips om at dette var verdt å prøve. Finner dog ingen ladedata på dette kruttet. Siden det er et såpass kjapt krutt,vil det kunne gi farlig høye kammertrykk?
  6. Takk for svar Det var noe slikt jeg hadde tenkt meg!
  7. Jeg er på jakt etter et bryne/slipesett. Har akkurat fått interressen for kniver og har foreløpelig kjøpt 2 spyderco kniver. Begge med vg-10 stål. Hvilket utstyr trenger jeg egentlig for å vedlikeholde eggen på disse og mine fremtidige kniver?? Alle forslag mottas med stor takk. Handler gjerne fra utlandet..om noen har noen konkrete anbefalinger(link)
  8. Rett link skal være http://www.mpcsports.com Prøver å få kontakt med de, men de svarer ikke på mail. Har sendt 3... Eneste forsendelsemetode er ups og da blir en choke fort ganske dyr.. Noen andre som sender til norge (briley choker) ??
  9. Som emnet sier så er jeg ute etter utelandske websjapper som selger beretta deler og utstyr, og som sender til norge. Har en urika 2 som jeg kunne trengt noen choker og litt stasj til. Setter pris på svar
  10. Har lest en del om denne og ser at mange ikke er fornøyde med baksikte (Aristocrat). Vureder sterkt en skikkelig 9mm også, kan jo brukes i både militær\grov.
  11. Noen som har prøvd denne ? Ser/hører mange som skryter av Springfield. Lurer på å kjøpe en brukt, 9000 i god stand. Skal brukes til militærfelt. Er det vanskelig å klare faktorkravet med et 6" løp? Andre forslag mottaes med stor takknemmlighet (9mm vurderes også da denne kan brukes i grovpistol) Budsjettet er ca 10000. + -
×
×
  • Create New...