Jump to content

Trond C

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

About Trond C

  • Birthday 02/21/1957

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trond C's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Ja, den er fra Bark River Jeg liker kniven, glemte den utendørs en tid slik at stålet ble litt angrepet, men fremdeles grei, slikt skjer.
  2. Jeg har en kniv hvor sliren er blitt litt rom. Kniven ramler ikke akkurat lett ut når den henger nedover fra buksebeltet, men kommer den opp/ned kommer den lett ut. Er det noen metode for å få læret til å krympe litt, slik at sliren på ny holder kniven fast?
  3. Jeg har en sånn Diana som her under, brukt noen år til plinking på hytten. Som ren amatør synes jeg presisjonen er god, den er solid og godt bygget Litt dyr, men...
  4. Sånn ble kombinasjonen; Kongsberg M83 med Zeiss kikkert Må bare skaffe meg passende montasjer, kikkerten er som man ser bare lagt nedpå nå.
  5. Har nettopp fått en demper fra http://www.svemko.no i hus, men det går litt tid før jeg får brukt den. Noen som har erfaringer å dele? Disse er vel ganske så nylig kommet ut på markedet.
  6. Takk for svar! En Scmidt & Bender 6x42 måtte nok være midt i blinken ja Får jakte på en gammel god slik!
  7. Etter alt å dømme kommer det i hus en Kongsbergrifle i 308, fra midten av åttitallet. Den kommer neppe til å bli veldig mye brukt, men jeg trenger et kikkertsikte, og kunne ha lyst på et som var vanlig den gang, tidstypisk som det heter hvis jeg får fatt i et av god kvalitet i fin stand. Noen idé om hva det kan/bør være?
  8. Du finner mye om dette på nettet. Jeg ble helfrelst for et par år siden og på loftet står en gallon Cactusjuice og et vakuumkammer fra https://www.turntex.com og jeg handlet en vakuumpumpe sterk nok til det meste. Der står det, ubrukt, jeg har blitt hektet på en del greier opp gjennom tiden, men dette er det eneste som aldri ble realisert. De andre greiene ble i alle fall brukt en stund........ KJøpte også "kammerkniven" som skulle få fint stabilisert skaft, jaja, det er liv så det er håp. Skal stå på loftet til jeg får ånden over meg Men som skrevet, man kan bli ganske klok på dette på nettet, også hos ovennevnte Turntex. Det jeg fikk med meg er, som skrevet av en annen her, at en vakuummaskin av typen man bruker til mat ikke er sterk nok. Du trenger noe ala det som brukes til vakuumsetting av kjøleanlegg mv.
  9. Den ble veldig flott! Ser ut til å være mye samme typen som min, fra knivsmed Isak Strømeng, kjøpt under førstegangstjeneste på luftforsvarets stasjon Kautokeino, som den het, i 1977 Min forsvant en gang og dukket opp her forrige året blant noe verktøy og bildeler bakerst i boden. Den var sliten men ikke utslitt, fikk en omgang med lakkfjerner og rustløser, og noen strøk med ny lakk. Kunne tenkt meg å lage den som din, men det blir nok med tanken
  10. Denne lille tassen ligger alltid i lommen min sammen med da er man alltid beredt
  11. Her er min ene Anschütz, 1770 i 223 Rem. Den er fin. Har også en 22, 1416, også et nydelig våpen. Liker disse
  12. Er det noen som har laget kniv av kammerknivbladet da, som kan legge ut bilder av resultatet? Jeg kom ikke så langt, hittil, men litt inspirasjon så..........
  13. Takk skal dere ha for svar, da er jeg kommet godt på vei mht. til hva dette er. Går ut fra at jeg kan meddele dødsboet at dette våpenet ikke har noen økonomisk verdi av betydning? Det har nok ligget i et glissent sjøhus på vestlandet i svært mange år, med mye salt i luften.
  14. Dette her dukket opp i et dødsbo. Jeg har ikke våpenet for hånden, bare disse tre bildene foreløpig, har ingen mål e.l.. Det ser ut til å være stemplet 4 og evt. 48 litt bortenfor.... ?
×
×
  • Create New...