Jump to content

haralabb

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About haralabb

  • Birthday 03/27/1962

haralabb's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er us versjon, så da går ikke det til min astro
  2. Hei Takk for svar. Da skal jeg sjekke hvilken versjon det
  3. Hei Er det noen som kjenner til om DC40 hundeenhet kjøpt på ebay funger sammen med Norsk astro. Mistet min hundeenhet under jakt forrige uke. Hund og signaler forsvant da losen dro langt avgårde. Når hunden kom tilbake seint på kveld, hadde den mistet vesten med hundeenheten i
  4. haralabb

    Tikkaklubben

    Jeg fikk visst ikke helt "dreisen" på det å laste opp bildene så de vises her. Tips?
  5. haralabb

    Tikkaklubben

    Hei Endelig kom grs stokken på plass. Veldig fornøyd. Var på banen igår og fikk skutt storviltprøven. Den samlet alle fem skudda i senter på dyreskiva. Utrolig bra presisjon på denne børsa. Brukte Federal Premium 6,5x55 Trophy Bonded 140 grain.
  6. Da er montasjer mottatt og Zeiss,n montert på T3,n veldig fornøyd
  7. haralabb

    Tikkaklubben

    Hei Melder meg på i Tikka klubben jeg også. Var å hentet ny Tikka T3 super varmint 6,5x55 hos Winge på onsdag som var. Har også en GRS stokk i bestilling der, så ser veldig frem til å komme i gang på banen.
  8. Jeg har kjøpt meg et brukt Zeiss Diavari 3-12x56 T* som jeg skal montere på min nye Tikka T3 Super Varmint. Denne har picatinny skinne og nå har jeg oppdaget at det ikke bare er å gå i våpenforretningen å kjøpe montasjer til denne kikkerten med skinne. Recknagel har, men å bestille og få levert dette, har jeg fått opplyst tar ca 1-1,5 mnd. Så jeg lurer på om noen har et sett liggene som de ønsker å selge, evt om noen har tips om hvor jeg kan få tak i dette litt raskere.
  9. Ja det hadde kanskje vært en måte å gjøre det på. Vi har desverre ikke noen rådyrhund noen av oss. V i har fuglehunder begge to. Kompisen en Munsterlander og jeg ei Vorsthertispe. Vi har i utgangspunktet bedrevet fuglejakt/rådyr i mange år før vi fikk interessen for hjortevilt.
  10. Jeg legger til grunn at du har et budsjett - ellers kjøper du ikke en S&L Classic men heller en Victory eller et annet våpen for den del (ser ingen umiddelbar samlet fordel med Classic som gjør denne mer attraktiv enn Victory / 97DL hvis man ser bort fra økonomi). Ja, jeg har ei budsjettramme å forholde meg til med litt slakk. Tanken var ei rifle opp mot maks 10 000,- Deretter en kikkert i feks 2,5-10x50 gjerne Zeiss rundt 8000,- Videre en lyddemper. Da er vi sånn sett rundt 20 000,- vel.
×
×
  • Create New...