Jump to content

gordonsetter81

Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gordonsetter81's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

16

Reputation

  1. Den var noe høyt priset. Ser hos importøren at veilprisen har blitt satt opp drastisk, ligger på 21.990 der.
  2. Takk for tipset. Kjøpte meg en jeg også. Har et triggertech avtrekk liggende så passet bra.
  3. Har skutt 300 win mag snart 10 år nå. Har i alle fall kjøpt nye hylser fra Norma siden da.
  4. Har selv en tikka t3x, er fine rifler men de ruster fort som f.... bør ceracoates og orginal stokkene på de er håpløse... Fordelen med de er bedre avtrekk orginalt, men kan ikke sammenlignes med timney eller triggertech. Du slipper retting av kassa. Samt når du har hatt den hos børsemaker en gang trengs den ikke leveres igjen om en ønsker flere løp. Jeg ville holdt meg unna GRS bitfrost, den er liksom ikke best på noe. Har hatt flere typer GRS og de har blitt solgt rimelig fort.
  5. Ja alle kan bygges om til løst magasin. Høres ut som et fint prosjekt det. Men pengene får fort bein å gå på ved slike prosjekt. Derimot om en vet hva en skal ha og bruke den til så får en akkuratt hva en er ute etter kontra hyllevare hvor en fort inngår kompromis. Gjensalgsverdien på slike prosjekter er ofte lav på finn. Så lurt å tenke seg om to ganger før en bestiller. Jeg har gjort dette og har veldig stor glede av min, å det er den jeg bruker mest. Med mange piper, to sluttstykker, og 2 stokker. Kan den bygges fra tung langholdsrigg til relativt lett jaktrifle.
  6. Ville droppet grs stokken. Spar da heller opp til en lett PSE stokk. Har selv en E-Lite på min Tikka t3x. Fantastisk stokk som er justerbar og utrolig stiv. Koster dog litt mer en GRS. Ulempen med orginalstokken er at den ligger å gnikker på løpet, noe som ikke hjelper på Tikkaen som ruster fortere en alt annet jeg har i skapet. Når det kommer til kaliber, ja en skyter noe bedre med 6.5x55 kontra 308w. Men om en ikke skal ligge å skyte mm grupper så har det ikke noe å si. Med dagens myke rekylkapper og demper er det ikke mye rekyl å snakke om. Plukk opp den du finner, du lever like greit med hvilken helst av de to kaliberene.
  7. @Torf vet du om supervarmint har samme støttepunktet i stokken til pipa som den lette utgaven har, eller et løpet frittflytende?
  8. Hei, har arvet noen våpen og måtte ta noen på affeksjonsverdi da jaktgarderoben er full. Snakket med politimannen og han mente det ikke var lov til å bruke disse våpnene på jakt, kun på skytebanen... Har søkt rundt å kan ikke finne dette skrevet noen sted, stemmer det?
  9. Fikk godkjent i dag etter 4,5 uker i Oslo. Har noen på papir pga arv, de må jeg nok vente lenge på.
  10. 9mnd hørtes nå lenge ut. På nettet står det vel at det er opptil 20 uker behandlingstid. Er vel litt etterslep etter amnestiet vil jeg tro.
  11. Jeg har en Remington 700 med flere løp i 300win og flere i 6.5x55. eneste er at du må ha to sluttstykker. De mater fint fra magpul aics magasinene som fås i to forskjellige versjoner for lang kasse. Har en KRG bravo samt en lett jaktstokk. Men å begynne å blande 223 rem inn i denne rifla tror jeg bare hadde skapt mye frustrasjon angående mating. Har også en Tikka t3x 308, som nå får ekstra pipe i 6.5creedmoor. Denne med lett PSE stokk. Fordelen med tikkaen er at Hansen kun trenger rifla inne en gang, så lagrer ham målene og kan produsere flere piper uten å ha rifla i etterkant. Om du går for slike løsninger ville jeg droppa muffe og heller skrudd pipene rett i kassa.
  12. ikke lett dette... Ringte lokalt våpenkontor nå og fikk beskjed om å sende to søknader. En på 6.5x55 sauer 200 str, samt en søknad på ombygging settet. Har sendt en mail også for å få det skriftlig så det ikke blir noe tull i etterkant, spent på om jeg får samme svar der.
  13. Type: Sauer 200STR Kaliber: 6.5 og løp 22 Men dette er 30 år siden, tenkte det var litt andre regler da.
  14. Hei, jeg har arvet en 200 str med ombyggingsett 22lr. Min far hadde alt dette på ett våpenkort. Men lurer på om jeg må sende 3 søknader på dette? ( En på rifla i 6.5x55, en på ombyggingsett og en på 22lr løp)?? Ble fort usikker her
×
×
  • Create New...