Jump to content

djupnes

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

djupnes's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har gjennom flere år brukt disse sokkene til flerdags alpinklatreturer både i inn og utland og bruker nå aldri noe annet. http://www.smartwool.com/mens/socks-2/p ... ew-12.html De koster litt men varer veldig lenge, holder deg relativt tørre og er veldig varme. I noen år med klatring har jeg prøvd alle triksene i boka men kommer ikke utenom "high-end" ullprodukter som dette. Kan forøvrig ikke sammenligne kvaliteten på ullvang etc med god merino.
  2. Jeg hadde samme problemstilling nylig, stod mellom de to. Endte opp med en Victory 3-12x56 uten lys. Jeg tenkte at hvis jeg ikke skulle ha lys skulle jeg i allefall ha noe bra og overbeviste med selv om at i en alder av 28 med godt syn burde jeg klare meg fint uten.
  3. Jepp.... Bestilte meg en Sauer 202 med TMM og Victory 3-12x56 i dag, når den kommer i hus og kjærringa spør var det en "sånn weatherby pakke på xxl til 5990,-"
  4. Sliter med det samme problemet, hadde egentlig bestemt meg for en X-Bolt, så prøvde jeg en sauer og endret mening. Skulle bestille en 202 på XXL i dag men selgeren er så bastant på at Heym er mer for pengene at han tar inn ettpar børser til utstilling (Tromsø) sånn at jeg kan tafse på SR21 før jeg bestemmer meg.
  5. Da har jeg nok landet på en X-Bolt med Meopta Meostar 3x12x56 m/lys og a-tex maxim demper. Med våpenskap, rekvisita og ammo blir det en betydelig sum uansett
  6. Takk! Ser på samme siden at de har testet Sauer 202 XT og at den kommer bedre ut. Noen som vet om 202 classic xt er gjenget for demper som standard?
  7. Hei. Har fulgt dette forumet en stund og setter pris på den modne tonen blandt brukerne. Skal kjøpe min første rifle og trenger hjelp / erfaringer rundt noen rifler som er aktuelle. Rifla (som mange første kjøp) blir brukt til rev, kråke, elg og evt rype / annet småvillt (cal 308). Egenskaper jeg helst vil ha med er lett vekt, syntet og løpslengde på 50-56 cm helst med gjenger for demper. Riflene jeg har fått en god pakkepris på og som er tilgjengelige her oppe i nord er: - Heym SR21 montana syntet/rustfri - Ser lovende og selgeren på XXL virker å forgude den, men finner nesten INGEN info om den. ca 23000 med Zeiss classic 3-10-50 - Browning X-bolt stainless stalker / nordic light med Meopta Meostar R1 3-10-50 - Lett, kompakt og passet kropslengden (175) og byggningen min godt. Fikk en slags "godfølelse". pakkepris 19900,- - Sauer 202 XT - Winge varianten med kortere løp, demper og zeiss optikk. Får ikke sett/holdt denne eller prøvd den. Men leser bare lovord om den og dealen til winge virker veldig bra. Har ikke i utgangspunktet behov for systemrifle men kan jo være smart på sikt? pakkepris 24995,- Håper noen kan dytte meg i rett retning her. XXL er villig til å gi en mææget god pris på Heym.
×
×
  • Create New...