Jump to content

Tomaso

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tomaso's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvor stor vits er det med lydemper på en 223? Så hicok 45 på youtub prøvde en 223 med lydemper og subsonic ammo, da mista kula såpass mye kraft at en 22lr hadde hardere treff. Demper den lyden bra nok med vanelig ammo eller går kula for fort?
  2. Tomaso

    Sabattie 90 223.

    Hei. Har investert i en Sabatti 90 223. Har lest at magasine kan bli litt slitt etervært. Hvor kan man få kjøpt løse magasin? Vilken fabrikk ammo burde man bruke på rådyr?
  3. Sendte inn våpensøknad til Oslo politidistrikt. Fikk tilbake at jeg måtte dokumentere at jeg er jeger. De har fått jeger nr mitt. Hvorfor faen kan de ikke slå det opp? Jeg har 3 jaktvåpen fra før!
  4. Tok sikkerhetskurs på Oslo pistolklubb. Bor på Ensjø så nærmeste er da er Oslo skytesenter nærmest. Spm da er : - Må man ta nytt kurs der? - Noen som har erfaring fra pistol skyting der? - Lest at prisen der er litt stiv? - er dette en klubb eller butikk?
  5. Hei. Jeg vil skyte med pistol. tatt sikkerhets kurs på det for noen år siden. Det jeg lurer på er om det er en bra Pistol klubb i Oslo? Er jeger så har 2 rifler og hagle så våpen vandt og stor interesse for skyting. takk for alle svar.
  6. Tomaso

    Trenger Hjelp!

    Beklager glemte og få med at han fikk en ny salng fra bøssemakeren. Men ikke hadde fått den registrert på seg selv. Den nye som han fikk med seg har jeg kjøpt.
  7. Tomaso

    Trenger Hjelp!

    Hei. Har akkurat vært og kjøpt meg en salongrifle av en privat person. Det jeg lurer på er om alt er gjort riktig. For han hadde fått den rifla etter at bøssemakeren hadde sendt hans til destruering ved en feil. Det stårda registrert på han men han sendte inn søknad for og få det over på seg som da ble godkjent men han ville ikke betale avgiften for kortet. Er den da registret på han? Har jeg dumma meg ut?
  8. Grattis med fin hagle. Er selv eier sv Beretta silver pigion 1 og er strålende forøyd!
  9. Det jeg fikk beskjed hos forhandleren var at den var så metta av olje at den trengte ikke oljing før om lenge. Prøvd med stokkolje men det funket ikke. Har sendt mail til forhandler for 3 dager siden men ikke hørt et pip på 3 dager. Brukt 18000kr på hagla så syns ikke at den skal se sånn ut.
  10. Har en ny beretta sp1. Tok den med på banen her om dagen for første gang. Det regnet litt mens jeg gikk opp på plass. Nå ser jeg at det er masse vannmerker på kolben og det er ikke pent. Burde dette skje en helt ny hagle? Hvordan bli kvitt dette? Eller burde jeg klage til forhandleren?
  11. Sitter og titter på rifler. Jeg har en godkjent søknad for 30-06 rifle. Jeg ser det ligger en Winchester model 70 med optikk på til 4000kr er dette et bra kjøp? Eller er det noen andre jeg burde vurdere?
  12. Er også på utkikk etter første gangs rifla. Men som jeg har skjønnt så er ikke vangarden et dårlig kjøp. Og er jo altid godt og ha garantien vis det skjer noe. Så tror det blir en sånn på meg.
  13. Vel vis man leser kundeomtalene til Jaktdepoet så blir man skeptisk. Jeg har akkurat kjøpt hagle og tenkte at den skulle kjøpes inn på Jaktdepoet men, etter og ha lest alle kundeomtaler falt valget heller på Villmarksbutikken pga de hadde utrolig bra og mange kundeomtaler. Jeg kjøpe hagla mi der og er stor fornøyd med kundeservice! Hyggelige karer med mye kunskap. Selger fant et bittelite merke i hagla som for meg ikke var noe big desl i det hele tatt. Da slengte hsn med 2 bokser ammo og stokk olje på kjøpet. Kommer altid til og handle hos de! Super butikk!
  14. Ble stolt eier av en Beretta SP1. Men er usikker hvem av chokene jeg skal bruke. han i butikken sa at chock 1 og 2 ikke skulle bruke på stål. men hvem er best og bruke på læirdue og hvem er bra til jakt?
  15. virker ikke som jaktdepoet er så veldig mye og stole på ifra alt hva folk skriver på facebook osv. spesielt når de er såpass sniker at de ikke ville bidra men bruker resultatet uten og nøle.
×
×
  • Create New...