Jump to content

OscarK

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About OscarK

  • Birthday 04/05/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OscarK's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for flott artikkel. Kunne det vært skrevet noen linjer om 223 og subsonic lading og muligheter og umuligheter rundt dette? Eller er det bare å banne i kirken? Skaffet selv noen fabrikkladet 128 grain subpatroner som desverre ikke passet i min tikka pga manglende friflukt, men senere ble disse gjort om til 100 grain av produsenten(og passer fremdeles ikke i tikka`en), men US M1 fikk disse til å fungere i sin Ruger(om ikke det var ruger, var det hverfall en rifle med 1:7 stigning)vet jeg. Vanlig er de jo ikke, men kan kjøpes i Norge. Litt OT, men legger likevel med noen bilder: Hvis du ser på sub kulen blir den raskere "tykk" og det er dette som hindrer meg i å få sluttstykkearmen ned. Har tidligere prøvd å få noen til å hjelpe meg med konsekvensanalyse dersom jeg flytter kula 1-2 mm lenger inn i hylsa, men foreløpig ikke fått svar.
  2. Gratulere så mye! Søren nå greide jeg å bomme mitt eget 1 års jubileum på kammeret med noen minutter på dette innlegget:-)
  3. OscarK

    Remington 742-noe tess?

    Hei. Jeg har en 742 stående i 308 og den skyter det meste og har aldri vært noe problem med nato i den. Derimot vet jeg at den ikke er noe særlig likt blant folk. Problemet med min er at den får raskt dårlig(spredt) presisjon når den blir varm.(etter 10 skudd). Derfor har det vært en utfordring å skyte de siste 20 skudd + prøve med den.
  4. OscarK

    lydnivå .223?

    22 uten demper syntes jeg smeller høyt(altfor høyt til å ikke bruke hørselvern), 223 smeller som flere har skrevet her skarpere og vel så høyt som en 308 f.eks, men 308 "brummer" mer. (har mer bass hvis det går an å si) Jeg monterte en demper på min Tikka 223 og ble utrolig overrasket over effekten. Det smeller ikke "for høyt" , men overlyd og anslags smellet høres jo fremdeles, men foregår "lengre unna". Jeg har tidligere lagt ut en filmsnutt på dette, dog den demper mye bedre enn det høres ut som på filmen. Utrolig fornøyd! http://www.oscark.no/gammel/Diverse%20m ... 23high.wmv
  5. Stort sett alle butikker som fyller luft, altså dykkerutstyr butikker. Lokale større brannvesen er også godkjent som regel, men de trykktester stort sett bare eget utstyr.
  6. Hva kostet den levert i norge? Er det plass til heldempet løp i denne?
  7. Bestilte en stokk fra Mounting solutions og etter ordrebekreftelse osv begynte jeg så smått å glede meg litt. Idag fikk jeg derimot en mail: "Dear Oscar, . We regret to inform you that we are unable to ship the MZ-1022-plus that you ordered out of the country. We have canceled the order and credited back your credit card, you will see the credit in three to five business days. We are terribly sorry for the inconvenience this may cause. Thank you and have a wonderful day. Sincerley Mounting Solutions Plus" Noe særlig wonderful day blir det nok ikke, men forsøkte hvertfall..
  8. Noen som har vært borti en smartere løsning enn den orginale? Da jeg kjøpte ble jeg fortalt at den som er orginal har weaver mellomrom men picatinny størrelse(eller mulig det var motsatt). Videre er vel ikke selve stål "stativet" som skinna står på helt 100% stabilt(dette må fjernes ved demontering/grundig puss). Uansett, Hovedproblemet er altså at når jeg setter på min kikkert med picatinny fester finnes det slerk noen mm horisontalt. Selger fortalte at så lenge man husker på å enten skyve den helt frem eller helt tilbake hver gang man monterer den etter puss så går den likt, dog jeg for min del syntes at det hadde vært bedre om det satt like godt som et picatinny feste sitter på picatinny skinne.
  9. Noen som har erfaringer med nye ruger 10/22 stokker og tilbehør for oss som har heldempet varianter? Linker tas imot med stor takk..
  10. Noe som vet om hvor dette eventuelt kan skaffes fra?
  11. jo takk, det har jeg gjort. Han kan skaffe.
  12. Jeg er i hvertfall veldig interessert i noe slikt. Har flere løp til contenderen jeg kunne tenke meg å sette i bestilling.
  13. noen forlsag på hvor i Norge jeg kan bestille contenderløp??
  14. OscarK

    ny rifle

    http://www.oscark.no/Diverse%20mapper/J ... magnum.wmv her er en annen film. I slow motion ser du det rykker litt:-)
×
×
  • Create New...