Jump to content

heisenberg

Members
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

About heisenberg

  • Birthday 02/27/1997

heisenberg's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Må bare ta opp denne tråden igjen... Hawken er vel mil/moa? har hørt det er en ulempe..?
  2. har opplevd noe lignende selv og spesielt fiocchi tt sport har vært litt vrien til tider. det har faktisk hendt at jeg har måttet dra ut tomhylsa med en pinsett
  3. Har drevet med litt treningsskyting med 22lr på et jorde i Nord-Østerdalen og har lenge håpet på å se noen kråker der. Plutselig i dag observerte jeg to av de grå lande midt på jordet. Traff ikke... Er det i det hele tatt håp om å se dem igjen? Synes jo det egentlig var rart de landa på jordet i første omgang... sette ut hundemat som åte? føler meg litt desperat her
  4. Snakker egentlig om vanlig stålplate til 22lr.. 5mm.
  5. Hehe, dumt å ikke få meg seg de viktigste treffa Hvor får man kjøpte slike plater egentlig? Fant 1,2mm på Biltema, men det holder vel ikke?
  6. Tror faktisk jeg kan få tak i noen sagblad fra en onkels sagbruk.. Gleder meg til å få prøvd ut ordentlig gong, om jeg bare får til å lage noe oppheng av noe slag.
  7. Takk for info Er det treningsammo du beskriver øverst? Altså fylt tupp? Hulspissen vil vel splintre seg enda mer antar jeg..?
  8. Låner denne tråden litt... Må selv få laga meg en eller flere gonger til salongen. Har hørt at salong er kjent for rikosjett, er dette en reell fare når man skyter stål på ca. 60-200 meter? Hva vil ammunisjonen ha å si for dette? Kult hvis noen kunne hjulpet med noen erfaringer her..
  9. Kjøpte 500 TopShot 22LR hos XXL jeg også. Merka ganske fort at denne ammoen ikke fungerte i det hele tatt i salongen min (CZ 452 Style). Aldri mer billigammo! Tror jeg skal holde meg til CCI fremover...
  10. Er det noen som kan si meg hvordan det er med våpen på offentlig transport? Kan en ha med rifla nedpakket i futteral på buss, trikk eller t-bane? Når en bor i Oslo kan det være ganske greit å gjøre det slik...
  11. Tror også jeg kan melde min interesse i denne tråden. Kjøpte i sommer en salong, CZ 452 22 LR. Men har bare en skuffende BSA 3-9X40 AO på toppen, men det er jo absolutt mulig å se gjennom den Er blitt mer og mer interessert i langhold, bl.a. ved å lese her på kammeret. Er bare snart 16, men en skikkelig langholdsrigg frister og tenker derfor etter hvert å skaffe meg det. Men foreløpig blir det bare litt øving med salongen på avstander litt over 100 meter.
  12. Ja, det er bare en avtrekker. Er da heller ikke magasin - må lade en og en patron. Er det trygt å fyre av denne tror dere?
  13. Noen som i det hele tatt har sett denne, og veit noe?
  14. Hmm... Den bushnell'en så veldig lovende ut.. Er det parallaksejustering i front og fokus bak?
×
×
  • Create New...