Jump to content

Fenris1

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fenris1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Denne endringen av våpenloven er ikke bare basert på norske hendelser og behov. Les dette dokumentet fra UN med spesielt fokus på klassifisering av våpen hos sivile. ISACS 03-30.
  2. Puss og bruk elektrolyse inne i løpet. Fungere fint på en gammel mauser. https://www.reddit.com/r/gunnitxt/comme ... eaning_of/
  3. Google litt. Det finnes firma i USA som har ffl og kan importere den for deg. Du overtar våpenet via ffl firmaet.
  4. Tror jeg har ett forsikte liggende, har du et bilde av original siktet?
  5. Låskassa har ofte mye slark sideveis. Kan shimses med gamle hotell nøkkel kort. Lettere enn å bedde.
  6. IJ-38, Star baikal, hadde samme selv når jeg var liten.
  7. Hvordan ser verktøyet ut som man bruker for å skifte gjengeinnsats i hausken jd 155 dempere? Har en gjengeinnsats som må ut.
  8. Samma det, om det er noen tvil om skuddet kan gå av uten full lås eller ikke. Er vel umulig å skulle simulere feilkilder da alle disse episodene er ulykker. Forstår Blaser eiere som blir frustrerte over denne tråden, egentlig anngår det ikke meg noe siden jeg ikke har Blaser. Sletter forresten mitt forrige innlegg og oppfordrer at Blaser eiere eventuelt fortsetter diskusjonen om børsene sine. Skitt jakt
  9. Leste artikkelen i svensk jakt, der sto det at en annen hadde fått sluttstykket i hånden når han dro det bakover, et klikk ble hørt ved avtrekk, dette klikket er nok fra avtrekkermekanismen på Blaseren, og jeg tror ulykkene skjer fordi avtrekket henger seg opp, for å så utløses akkurat når sluttstykket ikke er i lås. Se forrige innlegg.
  10. Jeg har en mulig teori basert på personlig erfaring med Blaser, En jaktkompis hadde det "gamle" blaser avtrekket, og dette avtrekket hengte seg opp etter regnvær, og spente seg ned når børsa ble lukket med kraft (tomt kammer). Et lite rusk mellom løpet og fronten av sluttstykket var nok til at børsa heller ikke gikk i full lås. En annen jaktkompis har flere ganger hatt "vådeskudd" på sin blaser ved rask repetering og skuddet har gått av med en gang sluttstykket møtte pipa, men var da i lås. Ikke funnet noe feil ved undersøkelse hos importør. Årsaken til at sluttstykket ikke har låst seg kan være at skuddet har gått av uten avtrekk.
  11. Fenris1

    M03-Klubben !

    Hvilket verktøy kreves for full demontering ?noe spesielt?
  12. Fenris1

    M03-Klubben !

    Kassa sitter fast i stokken, kan skrus ut, men anbefaler det ikke. har en m03 bygd på mål på Mauser fabrikken etter mine spesifikasjoner, hatt denne 9 år nå. Har løp i .375 hh og 30-06. Kompisen min har en i 458 lott. vi kan bytte over løp og kikkertsikter om hverandre mellom 375 og 458 når de er ladet med 300 grains kule i 375 og 400-500 grains kule i 458. Aldri hatt noen problemer med børsene. 3006 med 180 grains kule går såpass likt at kikkert skutt inn på 458 og 375 kan brukes ved praktisk jakt ( mindre enn 10 cm treffpunkt forskyvning)
  13. Du kan kanskje forsøke en D bit, dvs et rundstål på 2.5 mm delt på midten, kvesset med en liten radius, herdet og anløpt, skal vistnok gå rettere men vet ikke med slike små diametre. Jeg la inn en foring som ble gjenget og loddet inn med litt mykere stål for å få borret hullet rett. Trengte et par forsøk.
  14. 2.5 millimeter borr vandrer lett, de flekser slik at hullet ofte ikke blir rett, plagdes med det samme her om dagen, vurder støttehylse i messing som du gradvis korter av.
×
×
  • Create New...