Jump to content

JoeHugin

Members
  • Posts

    1,131
  • Joined

  • Last visited

About JoeHugin

  • Birthday 08/13/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JoeHugin's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Jeg snakker ikke om level 2/3, men at praksisen som følges er rullende 24 mnd hos politiet. Det er iallefall hva jeg har hørt fra flere den siste tiden.
  2. De restriksjonene kommer nok raskere om vi har mange våpensamlere i en konkurransedisiplin. Har forståelse for at livet forandrer seg, for all del. Men siden tidenes morgen har det vært et stort problem for å erverve våpen, at folk faktisk må skyte.
  3. Det er rullende 24mnd, bruker du 36 så har du fremdeles ikke nok stevner. Men du kan bruke 12, eller 10, eller 6 mnd, du må bare sanke nok poeng. (Edit - du må afaik fremdeles også ha minimum 24mnd sammenhengende betalt medlemsskap hos DSSN, i samme periode) Forøvrig syntes jeg det er litt rart at man skylder på dårlig tid i hverdagen for å få nok poeng til å kjøpe rifle, problemet blir jo ikke noe mindre når man får rifla og skal bruke den til det man har ervervet den til. Det er jo ikke på langt nær like mange konkurranser for rifle i Norge, så det vil jo være et ekstremt mye høyere inngripen i hverdagen om man allerede sliter med å få til med alle de pistolmatchene man kan skyte. /Mine 2 lire som ingen vil høre.
  4. Det var mange brevvekter. Håper Classic ser mer konkurranse nå da, ser på MIO at det allerede er en god del påmeldt der.
  5. Video fra European Handgun Championship Sent fra min EVA-L09 via Tapatalk
  6. Bare å slå de ut. Sitter godt, så bruk godt mothold. Sent fra min EVA-L09 via Tapatalk
  7. Se der ja. Skjer ikke mye på kammeret lenger, 2 mnd gammel post helt i toppen. Jaja, my bad.
  8. Ghost har noen singelstack-lommer som ser veldig greie ut. 2alfa.no forhandler Ghost.
  9. Dårlige sikter? Går ikke skuddet dit siktet peker?
  10. JoeHugin

    Glock-praten

    Ja? Hva ønsker du å få frem?
  11. Trikset er å la en kompis lade magasinene, og fortsatt fokusere på det man skal fokusere på. Hvis tankene farer over på "nå klikker det snart", så vil man jo forsåvidt fortsatt ha gode avtrekk, da man fokuserer på siktene for å se hva som skjer NÅR det klikker. Men det er som med alt annet innen skyting, man må konsentrere på de riktige tingene, til enhver tid. Klikkpatroner er et hjelpemiddel som KAN gjøre underverker. Jeg har brukt det mye selv, men ikke på hurtigskyting/ipsc, kun under trening på basic ferdigheter. Disse har alle ett ben litt bak det andre, for å ha en bredere og mer stabil base under skyting. Brystet skal rett frem, men underkroppen og bein er litt vridd, med ett ben litt bak det andre. Man kan ikke bestemme for mange prosent man griper med hver hånd. Det er lettere å tenke at man skal holde pistolen i sterkhånden, med et fast grep. Støttehånden kommer rundt, og presser på sterkhånd og pistol, såpass hardt at man egentlig vil "knytte neven". Jeg holder pistolene mine så hardt jeg klarer med venstre hånd, og ganske så hardt med høyre hånd - MEN! under dynamisk skyting varierer jeg styrken i sterkhånden, avhengig av hvor fort jeg kan engasjere skivene. Men til presisjonsskyting uten tidspress, skal BEGGE hender bare holde pistolen foran skytterens øyne. Griper man for hardt begynner man å dra pistolen rundt, og man vil se at man skjelver på siktene. Hvilken timing er det du mener? Den som gjør et kontrollert push om til napping? Under presisjonsskyting er ikke noe av det vits i å trene på, da man har et hav av tid til å få fullført skuddene. I presisjon, som sagt, skal man bare holde våpenet foran øynene, trykke avtrekket rett bakover uten å forstyrre siktene. Når skuddet har gått, begynner man prosessen på ny. En rekyl som vil se "voldsom" ut er helt ok, til skytingen TS skal bedrive er ikke raske oppfølgingsskudd prioritert overhodet.
  12. Hvis man er "rekylredd" liker jeg STI USPSA, med denna recoilmasteren. Som å skyte .22.
  13. VidaXL er ikke basert i Norge. Så hvorfor skal de da få dette godkjent med en norsk instans?
×
×
  • Create New...