Jump to content

Christpe

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Christpe's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar:) Vet ikke helt om den er hva jeg er ute etter, jeg skal bruke reimen til snikjakt på hjort, etter å ha søkt på nettet kan det virke slik at dette produktet ikke eksisterer lengre, eller er det andre som vet hvor en kan kjøpe?
  2. Jeg ønsker å få kjøpt denne men sliter med å finne et sted som leverer...... Ser ut til at der jeg har bestilt den ikke eksisterer eller av en eller annen grunn ikke får levert, ei heller besvarer mine mails, så vet noen om hvor denne kan kjøpes? i Norge? Eller i utlandet?
  3. vet du om den er å få kjøpt der ennå? hva heter den der?
  4. hei er det noen som har erfaringer med denne siden: http://gunslingercorral.com/productsmain.asp jeg har bestilt følgende derfra: det står at det er shipped for snart 3 uker siden, har forsøkt å oppnå kontakt med siden uten hell, og jeg ikke lykkes med dette, noen som vet noe om dette produktet eller hvor jeg event kan skaffe dette? Takk
  5. Usikker på om posten bør være her eller et annet sted, men prøver likevel. Ser at det er kommet en ny type GPS/Jaktradio i markedet, er det noen som har erfaringer med denne. Selv tenker jeg å vente til de har utviklet denne slik at du også kan på posisjonen på hunden din integrert i systemet.
  6. Takker for svar, men den tråden gav ikke meg de svar jeg er ute etter. Klaibret er og blir 6.5x55 jeg ville vite om erfaringer med de 2 stokkene jeg beskrev sammt de 2 ulike merkene av kikkertsikte.
  7. Jeg driver å ser litt rund på ny rifle og kikkert, men er noe usikker på hva jeg skal velge for min type jakt. Rifla er tenkt til hjortejakt for postering og smygjakt. Jeg har sett på KKC stokk og GRS, dette er noe av det jeg tror hadde passet meg topp, men forslag mottas med takk. Tror våpenet skal være en 6.5x55 Utenom rifle lurer jeg på kikkert og har sett meg ut 2 aktuelle merker Zeiss og Swarovsky. Tenker på 3x10x52 med coating or mulig rektikkel 60. Noen som vet om coatingen er forskjellig på kikkerter fra USA og her i Europa? Diskuter ivei Christian
×
×
  • Create New...