Jump to content

stig444

Members
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stig444's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Problemet er ikke å få hette til å entre, men å få satt den skikkelig inn. Det er litt slingring i hylseholderen, og hylsene blir ikke stående 100 % rett når man må bruke litt kraft. Hettene bli da ikke presset helt inn. De stikker litt ut fra hylsebunnen og en anelse skjevt.
  2. Jeg har nylig kjøpt meg en hornady lock n load ap, og jeg har har problemer med å sette hettene. Er det noen som har noen tips? Jeg har prøvd Norma, Lapua og Partisan hylser, i kombinasjon med Odin, Federal og CCI tennhetter. CCI hetter ser ut til å fungere best, men også med disse må jeg snu og bende på hylsene for å få satt i hetta skikkelig. Det er til 6,5x55 det er snakk om.
  3. Jeg er ikke sikker på pris jeg. Kjøpte min Diana 48 for 2000. 2500-3000 da? Noe særlig mer enn det så synes jeg snart det er like greit å kjøpe nytt..
  4. Ja, kunne tenkt meg å prøve nitropiston/gasram, men fjær er heller ikke helt utelukket. Synes ikke prisen er så alt for ille, selv med frakt og moms. Beco trading/Nittedal jakt har H & N Baracuda kuler. Hva skal du evt ha for din da?
  5. Jeg låner denne tråden litt. Det har seg slik at jeg har fått lyst på et .25 kaliber luftgevær. Utvalget er ganske dårlig her i Norge, så jeg vurderer å importere. Hvordan går man frem rent praktisk med tanke på registrering osv. når man importerer? Har tenkt på denne: http://www.pyramydair.com/s/m/Benjamin_ ... /2052/4171" target="_blank" target="_blank Eller burde jeg legge i litt mer og gå for denne?: http://www.pyramydair.com/s/m/BSA_GRT_L ... /3216/6236" target="_blank" target="_blank
  6. Jeg skyter mye bedre med kikkert, og jeg har tenkt å bruke denne rifla. En diopter kunne vært en løsning. Ellers er jeg enig
  7. Det er den ja. Jeg kan ikke huske å ha publisert bildet noe sted jeg. Antagelig er det børsemakeren som gjorde stålarbeidet som har lagt ut et bilde et sted. Det er helt greit for meg, ble bare litt overasket av å få reklame med min egen rifle
  8. Fikk i dag en reklame-mail fra midway, og ble litt overasket av å se at de har bilde av rifla mi. Jeg sendte en mail og spurte hvor de har fått bildet i fra, men har ikke fått svar enda.
  9. Solgte den svært billig til en fetter, du kan helt sikkert få litt mer enn hva jeg tok for den.
  10. Jeg hadde en slik en gang. Den var svært trang, og jeg ville ikke skutt stål i den. Likte egentlig børsa, men den passet meg ikke helt godt så den ble solgt.
  11. Jeg må si jeg er helt uenig med deg her gammeljegern. Kjøp heller litt bedre optikk (gjerne brukt) å dropp rødpunktet om du skal spare penger. Jeg har sikte med rødpunkt, men synes det for det meste er overflødig. Når det er så mørkt at jeg trenger rødpunktet er det ofte så mørkt at jeg ikke ser hva jeg sikter på. Altså f.eks. om det er kvige, ku eller kalv. Skal man ha rødpunkt må det i hvert fall være mulig å stille lyset ned til nesten null.
  12. Tikka M55 til kr. 1200 http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... rough=true" target="_blank
  13. Det tyngste dyret jeg har skutt var også en geit. Den veide 22 kg, og var feit som en julegris. Har inntrykk av at slaktevekta har gått ned de siste åra, men jeg har på ingen måte skutt nok dyr til å kune konkludere på noe vis.
×
×
  • Create New...