Jump to content

oddharald

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About oddharald

  • Birthday 03/27/1984

oddharald's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Magasinet.no har tilbud på Garmin 650N + Mini headset, 1349 kr, ordinær pris for dette e vell ca. ein 1000-lapp dyrere? http://www.magasinet.no/partisalg-restesalg/jakt-hund-vaapen/garmin-rino-650-gps-jaktradio-med-headset
  2. Ok, akuratt det eg lurte på, tusen takk for svar.
  3. Vett at våpen må oppbevares i eget hjem. Men om ein har et lite våpenskap og oppbevarer sluttstykke og forsjefte i sitt hjem. Kan ein da oppbevare resten av våpena hoss foreldra sine?? Grunnen til at eg spør er at det ville vore møkje meir praktisk med tanke på at all jakt eg går på er i kommunen og nabo kommunene der foreldra mine bur. I tillegg er der et plass spørsmål i min lille leilighet.
  4. Har akuratt fått ei 17hmr i hus, planen var å ha denna med på Rypejakt på høyfjellet. Er ein del her som har skreve at siden kula er så lett e kaliberet veldigt følsom for vind. Nåken som har ein formeining om hvilken vindstyrke det e forsvarligt å jakta med 17Hmren i? I hvilken grad gjeld dette for 22WMR?
  5. Skal til Røldal på jakt i helga. Nåken som har jaktet i området der i år? Vore greit med fugl der dei 3 siste åra.
  6. For i underkant av 8000 kr kjøpte eg akuratt Cz455 22lr + 17hmr + 22wmr, alle løp gjenget. Med Atec demper og et Gamo kikkert sikte hoss Interarms.
  7. Okey, takk for svaret, var det eg tenkte på, har ein atec Maxim til 3006en i 14:1, så då skal der vara nok gods i løpet til å gjenge til denne demperen?
  8. Hei! Far min har ei Fox mod 2 222 han aldri bruker, har planer om å ta den i bruk til revejakt i vinter, men har litt lyst til å montere ein demper på den. Noen som kan fortella meg kva gjenger som passer til dette løpet? Er ei stund til eg ska him og får målt bredden på løpet
  9. Takk for rask svar, får ta å sjekka gjengene og diameteren på løpet då
  10. Hei! Far min har ei Brno Fox mod 2 222, og eg har ein A-tec Maxim til ei rifle i 3006, vil denne demperen dempe noe som helst på Fox'en?
  11. Vil ikkje påstå valget har blitt lettare, ser nesten ut som at eg må ha meg begge etterkvart Tusen takk for alle tips og inspill ihvertfall!
  12. Takker for alle svar folkens 223 og rype hadde nok vore det neste spørsmålet mitt, og med tanke på at eg ikkje lade sjøl den dag i dag kan jo det bli et problem då.
  13. Hei! Har tenkt å kjøpe meg ei rifle i et mindre kaliber eller ei salongrifle til bruk på rev, Gås, skarv, rype etc. Har sett på ei Tikka T3 Lite i 223REM og ei CZ455 i 17hmr/22wmr, kva meiner folk ville vore best til dette bruket?? Har trålt forumet etter svar, men kan ikkje finne poster der disse kalibrene er satt opp mot kvarandre.
  14. oddharald

    Minkjakt

    Ser der er noen folk fra Haugesund og Karmøy som driver med jakt på mink med hund her. Er der muligheter for at ein Tysværbu kunne fått vore med ei helg for å se ka dette går i?? Odd Harald
  15. viltart: mår antall:1 kommune: Tysvær Fangst/våpen: Belisle 160 Poeng: 20
×
×
  • Create New...