Jump to content

rvoith

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rvoith's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Herlig video!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Mange finge dempere som JD184 osv. Imidlertid kommer jeg litt rimeligere ut av det med dempere som Sonic 45. Ser at Jaktdepotet også reklamerer for Sonic Ghost, som vistnok skal dempe like bra og være lettere. Er det noen som har erfaring med Ghost?
  3. Inne kan du skyte med kal .22 (ikke så mange innebaner som takler kal 6,5, he he). Ingen innestevner teller for klassesetting heller.
  4. Ikke ennå. Klasse 1 skyter foreløpig med kal. 6,5 på 200 meter. Imidlertid har det vært sak oppe i skyttertinget, og det skulle egentlig besluttes noe på møtet under LS 2013. Saken ble imidlertid utsatt.
  5. Enig med poster som nevner prøveskyting med en tapebit for å se om nettopp din konfigurasjon påvirkes nevneverdig. Ville bli svært overrasket om treffpunktendringen er stor. Ellers bruker folk alt fra elektroteip, liten plastpose med strikk, ballong og kondom for å hindre vann i løpet. Så til og med en snerten sak formet som en hette med en gummi-ring som øyensynlig var laget for dette formålet. Eller, hvorfor ikke kappe av en finger på en utrangert (tynn) hanske? Om du virkelig får vann i løpet (og ikke bare i demperen) så kan du veldig fort - og i beste fall - kun oppleve treffpunktendringer. Er du uheldig skjer det "mer".
  6. Anne Berit og Kristian! TUSEN TAKK for flott svar! Akkurat noe slikt jeg håpet på!
  7. Inneforstått med at vi tar gåsa på trekket, men lurer på hvor gåsa oppholder seg om natten? Hvor flyr gåsa til og fra på trekket?
  8. Sorry, det er i Lier jeg har mulighet. Viste ikke at det var en skog med samme navn i Hurum også
  9. Førstegangsjeger på rådyr søker tips til Statskog Børresen. Er det noen som kan anbefale adkomst, eventuelle ruter eller andre tips?
  10. Jorde vis-avis Jarlsberg hovedgård i Vestfold: proppfullt kl 11 idag!!!
  11. Jeg har hatt flere Leatherman. Fra mitten av 90-tallet brukte jeg en standard Leatherman (tror nesten det var bare én type da ...), og gikk over til en Supertool etterhvert. Tilslutt fikk jeg enda en Leatherman, denne gangen med bits for skrutrekkerene. Begge de første var sterke og greie og har stort sett tjent meg vel. Uheldigvis har alle mine Leatherman'ene vært plaget med én ting; Kvaliteten på "godset" i skrutrekkerene. Det lille skrujernet bøyer seg relativt raskt, men har tålt å bli klemt tilbake (med andre ord grei stål kvalitet her), men værre er det med kvaliteten på det store flate skrujernet. Her har jeg klart å knekke skrujernet på de to første, mens selve bitsholderen gikk i frø på den siste. For meg har derfor valget falt på en Gerber Strata isteden. Hittil (den er nå 3 år gammel) har det ikke skjedd noen ting med den! Jeg heller derfor til Gerber nå.
  12. Gjengetolk ja, se det, lærer noe nytt hver dag Biltema hadde denne; http://biltema.no/no/Verktoy/Skjareverk ... stk-18143/ Igjen - takker for svar alle sammen!
  13. Alle: Takker for svar! steppdeck; kan du si noe om hvordan du målte deg frem til dette?
×
×
  • Create New...