Jump to content

crazym

Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

crazym's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar Jeg trodde heller ikke den var verdt mye, men skal forsøke det du sier og ta noen bedre bilder. Dagslys var det manko på når jeg tok bildene, så da blir de som de er. Skal prøve å få frem mer detaljer og bedre bilder, for en blir jo nyskjærrig.
  2. Min svigerfar fant en gammel hagle etter hans bestefar. Den er rusten og lite godt holdt, men funksjonene ser ut til å fungere som de skal. Er det noen her som vet hva slags sideligger det er? Merke/modell? Evt er denne verdt noe?
  3. Var innom XXL Tønsberg idag, og på tilbudsbordet deres stod det 4.stk MSA Sordin Pro satt ned til 1000.-
  4. Lurer på mye av det samme som "Mannen i gata". Hvordan er det med 22-250 i jaktfelt? Brenner det løp for raskt med harde ladinger? Får man effekt av mer moderate ladninger her?
  5. Jeg har hatt uflaks, men ikke dermed sagt at det er noe galt med butikken. Prøvde å ringe ang en kikkert for ett år tilbake. Ga opp da jeg ikke kom igjennom (utenom storsesong). Jobbet litt på østfoldsiden noen dager nylig, og prøvde å svinge innom 2 dager. Begge gangene var butikken stengt grunnet sykdom stod det på døra. Jeg prøver meg igjen da jeg ennå ikke kan uttale meg om servicen i all den tid jeg ikke har fått tak på dem når jeg har hatt behov
  6. Enkelte butikker får man ikke si en negativ ting om, mens andre butikker harseleres det med. Merkelig greie det der. Selv har jeg gode erfaringer med Jakt og Friluft i Arendal samt flere av butikkene man aldri bør sette sine føtter i.
  7. Her strides de lerde. Jeg er enig i at hunden selvfølgelig skal kunne bevege seg, men samtidig er det sikkerhet inne i bildet siden dette er ett bil-hundebur. Feks hundekjører kjører med to hunde inne i ett trangt rom uten at hundene lider av dette. Ved en evt kollisjon, noe som jo er endel av funksjonen til selve buret er det jo ikke gunstig at man har for mye plass heller. Hvis man bruker det mindre til kjøring og mer som oppholdsplass for hunden stiller det seg anderledes.
  8. Så ut som ett fint bur det der, selv bruker vi Hercules bur til labbisen. Må være noe av det bedre man kan oppdrive! Null lyd, lett og solid. Negative er den hårreisende prisen det er på det. Dette Retreq buret... Geir-J ser du bestillte combo, er du fornøyd ennå? Likte ikke helt mellomrommet der nede så de kunne få labbene ut av buret, mulig det er synsbedrag.
  9. Hatt Exped liggeunderlag nå i flere sesonger. Man sover som en konge og underlaget tåler en god del Tror du blir fornøyd!
  10. Har gjensidige fra før av. Så ringte de igår, fikk ca 1000.- billigere i året etter NJFF avtalen. De sa også at jeg hadde mye rabatter pga flere forsikringer fra tidligere. Men da lurer jeg på hvor dere andre forsikrer dere hvor det er så mye billigere?? Jeg har svart på x ant oppringinger om lovnader om billigere forsikring. Ingen matcher mitt Gjensidige forhold iallefall..
  11. Snakker fra levra. Jeg hørte også de sa de var priviligerte som hadde muligheten til å jakte med hund. Mens mange andre måtte traske rundt.
  12. Kjøpte en patrol, skuffelsen var stor når reciver ikke klarte avstanden. Var ca 150m. Åpnet reciver og forlenget antennekabel så den nå er festet i parabolen på huset. Da ble alt mye bedre Testet den litt og virker som den gjør det jeg ønsker. Sensor reagerer rundt åtet.
  13. V-max 53gr og norma 202. Sliter med å finne noe som helst ladedata på denne komboen, noen som har prøvd?
  14. http://www.skittfiske.no/WebPages/Produ ... ID=1004005 Kosta 40.- her for litt siden på supertilbud... Mulig det kommer igjen, funker!
  15. crazym

    22-250 eller .223?

    Bortsett fra pris på ferdigrulla ammo, så ser jeg ingen direkte svakheter med 22-250 vs .223
×
×
  • Create New...