Jump to content

Bever`n

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Bever`n's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som kan svare på følgende: hvordan kan en dameskytter som har skutt i sporter B skyte i klasse F noen år etter? Er det ikke slik at hun da skulle ha skutt i klasse JB?
  2. Enig, det er de samme hver gang. Hun er negativ hver gang. Drar du med deg bingobanden på jaktfelt NM så får du stå for det selv, ikke plage oss andre. Og er du allergisk for noe så fix det selv. Jeg sliter med pollen allergi, men kan vel ikke klage på at Ejff ikke stilte med allergi tabletter til meg.....
  3. mork: Et fantastiskt program!! Takk for linken, helt magisk!
  4. Ullfrotè Norge er hovedforhandler i norge.
  5. @350RM ! XXL og våpen kyndig???? Er det noe nytt??
  6. 42 timer til jeg sitter klar på post! Tiden står stille , sitter kun å glaner på klokka som alldri har gått så smått siden samme tid i fjor.... Bukker er gjennom sommeren grundig inspisert og jakttårna er sjekket og ryddet rundt. Rifla er godt skutt inn og med ny kikkert Zeiss RF 10x45 i fanget føler jeg meg godt forbredt til en jakt uke med mange fine opplevelser. Her på sentrale østlandet er det full brunst nå så dette lover meget bra! Så geit bli parret på torsdag morgen av en flott 6`er! Skitt jakt alle som skal ut på tirsdag morgen!
  7. Bever`n

    bukkejakt

    Om 52 timer er jeg på plass midt i sentrum av bukketerrenget mitt som jeg vet huser en flott 6`er! NÅ BEGYNNER JAKT SESONGEN 2010!!!! Skitt jakt alle sammen som skal ut etter august bukken!
  8. Setter alle pengene på at det ikke blir en jeger C skytter som vinner NM, men er sikker på at i år som i fjor kommer norgesmesteren fra Høland JSK, M. Holmbro eller A. Fosshaug!
  9. Bever`n

    Hjortefeber

    Hei Aker, ser du prøver å gjøre litt narr av min formulering med "sinnsykt skuffet". Dette bør du ta som et kompliment, jeg hadde forventet "en jaktfilm utenom det vanlige" som reklamen lover, DET synes jeg den ikke var! Etter og ha sett "Lokkejakt på rådyr" en 10-15 ganger er jeg like imponert og fasinert av hva du har fått til på denne filmen, så når jeg sitter og ser på "Hjortefeber" med den som mal, så blir jeg sinnsykt skuffet. Men det hadde jeg sikkert ikke vært om du ikke hadde skrudd forventningene så til de grader til himmelen som du gjorde før filmen ble sulppet på markedet, men uansett så er det en BRA jaktfilm. Kjøpte filmen, så den står i samligen min og jeg har allerde sett den 2 ganger på DVD etter Ullensaker kino. Stå på videre med film produksjon!
  10. Håper ikke S&L pipene som Jakt&Friluft selger er like uberegnlige som lyddemperen til S&L.... Ser nemlig at det er samme pris på orginale piper til 202 hos Landrø og Jakt&friluft, så da regner jeg med du sikter til de billige S&L pipene Jakt&Friluft selger, men er de like bra som de orginale? Noen som har erfaring S&L pipene?
  11. 10 på topp lista totalt hadde vært fint om du kunne listet opp!
  12. Bever`n

    Hjortefeber

    Terningkast 3 fra meg, litt lite fellinger og filmteknisk ikke helt bra....
  13. Bever`n

    Hjortefeber

    Må si meg en med Hjortebukken@! Fin film, men noe så sinnsykt skuffet over kvaliteten på bukkene de skøyt. Når Aker går så høyt ut som han gjør bør han levere noe bedre en dette. Stor kvalitets forkjell på Clausen sin siste film og denne til Aker,
  14. Hans Kristian, så enig så enig!! Endelig en som tok ordet og skrev det jeg selv tenker hver gang jeg leser og hører om ALLE retur bukkene i landet... Det er så fort gjort å kalle en bukk ned dårlig anlegg retur bukk, men selv har jeg "forsket" på dette fenomenet "retur bukk" lenge og etter samtale med norges eneste med doktorgrad på rådyr at i norge er det nesten aldri at retur bukker lever så lenge at de er retur. Hard vinter/tøff brunst er ofte årsaken til dårlig oppsatser, ikke alder! Skål Hans Kristian!
  15. Jeg har selv en Outback, men drømmer om en Hatari Takedown i cal 375 H&H. Råere rifle finnes ikke etter min smak, vet ikke om det er noen her som har en slik som det hadde vært mulig å få "klådd" litt på, har ikke sett den "live" ennå kun bilder på nett, det er drømme rifla mi!
×
×
  • Create New...