Jump to content

lykkjen

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About lykkjen

  • Birthday 01/31/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lykkjen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Remdalshøgda kun sør for vegen, Vangfjellet før friisbua begge sider. Og parkeringsplassen 600m nord for friisbua på sørsida av vegen.
  2. Bor på Fåvang, jakter rein hvert år, bare å ta kontakt på PM for en prat
  3. Sollia fjellstyre har lagt ut trekningsresultatet idag! http://www.sollia-fjellstyre.no/
  4. Fritt under 50 og kalv i år igjen, kjekt å verra innenbygds i Ringebu
  5. Kommer din Beagle fra Fåvang og er født 23.03.10? I såfall har vi fra samme kullet:-) Ja er fra Fåvang han ja
  6. Min ligger på ca 4-5 km/t i gjennomsnitt på rådyr og ca det samme på hjorten, men noen ganger går det fortere. Kommer helt ann på forholdene i skogen. Han er 2.5år gammel nå og jeg synes han er blitt mere spornøye enn det han har vært før, å det er bare positivt
  7. Lita geit for bikkja på lørdagen 1.5 time med los å dyret tura bra, satte meg på post i uttaket og fikk til slutt skutt der.
  8. Kopiert fra (vilkår for bruk av bås ved fangst av jerv-Fylkesmannen) § 34 Krav om tilsyn Bruker av fangstredskap som fanger viltet levende plikter å føre tilsyn med fangstredskapet minst en gang hver døgn. Ved fangst av villmink, gaupe og jerv skal det minst føres tilsyn hver morgen og kveld. Bruker plikter straks å slippe fri fredet viltart som ikke tillates fanget i vedkommende redskap. DN sin merknad Tilsynet med båsen skal være fysisk visitering på stedet ved båsen. I tillegg kan elektronisk varsling benyttes slik at båsen kan oppsøkes med det samme en jerv er fanget.
  9. Det ble det jaggu fall idag, etter ca 2 timer med los Var en jaktkompis som var heldig å få skutt. Knall dag i skogen
  10. Mange beagler som skal ut på jakt i helga? Jeg å Burre skal prøve oss på rådyr i helga. Satser på fall nå siden det har gått litt stang ut i høst. Men har da hatt noen fine loser ivertfall
  11. Bestilte i går, synes den så grei ut til prisen. Så får se om den blir brukanes i vinter
  12. Ta å hør med oppsynet, de har ofte tips om hvor det står dyr. Var en del dyr som passerte friisveien forrige helg på tur sørover. Sto vel også en del dyr i Stulshøgdene som er nordafor vegen, tror kanskje jeg skal dit i morgen.
  13. lykkjen

    Fakkelmannen

    Sist jeg skulle innom der så sto det på døra at de hadde stengt butikken. Men de selger vel over nett enda sikkert, så er rart du ikke har fått det du skal ha. Du får sende mail eller ringe dem.
  14. Ligger en på finn http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35238936
  15. Vart fritt under 50 og kalv i Ringebu att da. Bare å glede seg til høstens høydepunkt nå
×
×
  • Create New...