Jump to content

M-H85

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

M-H85's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Har et 22lr løp til min R93. Dette ønsker jeg å få kappet ned og gjenget. Er disse løpene konisk, slik at presisjonen vil bli lidende?
  2. Kort løp og kkc stokk er en helt perfekt kombo.
  3. Nå er det vel slik at Blaser løp normalt selges uten magasin og sluttstykkehode om ikke annet er avtalt. Dette fordi både magasin og sluttstykkehode passer til flere kaliber og ikke er unike til løp. De må derfor sees på som ekstra tilbehør. Kjappe søk på finn tilsier at løp selges løs om ikke annet er opplyst. Men kjedelig når man tror man kjøper full pakke og gjør en kjempehandel.
  4. Hvilke priser kan vi forvente?
  5. M-H85

    1911-tråden

    Vurdere å kjøpe en 1911 i 9mm. Som reservepistol. Den skal brukes til felt og NROF. Har sett litt på Remington r1 enhanced og STI singel stack. Ser også et par pene fra Colt, men finner ikke disse i norske butikker.
  6. Mulig jeg ikke var presis nok i spørsmålet. Jeg er på jakt etter samme skiven som på bildet. Tre skiver på en stor hvit bakgrunn. Har ikke funnet dem på dagfinnrud eller landrø. Heller ikke skytterlinken.
  7. Er på jakt etter disse feltskivene. Tips til butikker som selger disse mottas med stor takk.
  8. M-H85

    Bra samling

    Hvilken type rifle og kikkert er dette?
  9. Har kommet over en pen m1 Garand som fortjener egnet ammunisjon. Er det noen kammeret som ønsker å dele noen gulladninger til Garanden?
  10. Har samme problem med min. Hadde håpt det fantes en enkel fiks for ellers er dette en flott pistol.
  11. Har en mosin nagant til jakt selv. Det er jo bare en helt vanlig boltrifle. Problemet er nok heller å få tak på en. De er ikke så vanlige i Norge til tross for at det er produsert titalls millioner av dem i nabolandet vårt.
  12. Hvilke våpen er det snakk om? Som de andre nevner så ville jeg vært svært forsiktig med røyksvakt. Har brukt endel trailboss i patronrevolvere men det blir ikke rare farten på dem.
  13. M-H85

    Mosin nagant

    Tror du må belage deg på bruktmarkedet. Fant min på finn.no for noen år siden. Morro rifle og flott alternativ til en k98 mauser som alle andre har. Litt rart de ikke er blitt mer populære her til lands. Amerikanerne elsker disse.
  14. True oil størkner fort så det er fordel med små flasker.
×
×
  • Create New...