Jump to content

Jan

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Jan

  • Birthday 10/26/1963

Jan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vi skal ha årsmøte i Hjørungavåg Pistolklubb 16.januar og da blir det muligens noe forandringer i styret. Har forstått det slik at Steven Bendal trekker seg siden han har flytta. Rette mann å kontakte nå er Odd Fredriksson. Uten at jeg skal kommentere noe,så synes jeg det som kommer frem om klubben i Ørsta høres meget merklig og beklagelig ut. Å drive med sport skal være moro. Vi har også sjøfolk i klubben som er vekk i lange perioder,og det har aldri vært noe problem i så henseende.
  2. Hjørungavåg Pistol-klubb er ca. 45 min.reise fra Ørsta om det kunne være av interesse. Her har vi plass til flere,og har en lett og fin stemning. Vi bruker å møtes kl.1400 på lørdagene og holde på et par timer. Nå har vi vinterpause. Kan ikke se noe problem dersom du vil komme å prøve pistol og/eller revolver når vi er i gang igjen etter vinteren.
  3. Har titta på linkene,og det så jo skikkelig morsomt ut. Her er det jo mulig å kombinere skyte-hobbyen med gamle biler også Hadde vært perfekt for meg. Av og til,og spesielt akkurat nå,kjennes det jævla urettferdig å bo i det sosialistiske paradiset Norge.
  4. Om vi er noen stykker kan vi kanskje starte en klubb/gruppe for NYPRODUSERTE HALVAUTO Tommyguns og møtes et par ganger i året og konkurrere litt. Det må vel finnes en importør som har kontakt med Auto-Ordnance og kan ta en dialog med øvrigheta på dette. Må jo være flere enn meg som har lyst på en sånn. Er jo mer moro og utfordrende å skyte på blink med noe sånt enn alle kjedelige bane-geværa med reimer,tvangstrøye,halve briller,flate skosåler og alt annet juks folk drar på seg fordi de egentlig ikke kan å skyte. (Nå starter jeg kanskje en ny debatt,men la gå).
  5. Det blei et såkalt 'paddle holster' på meg. Ser ut for å være ganske fleksibelt i bruk.
  6. Da har jeg bestilt et hylster fra en av forumets medlemmer. Takker så mye for alle innspill.
  7. Skremt,nei. Dette var skikkelig moro. Jeg er en del på et par bilforum hvor det av og til er litt 'sjøgang'. Men det er jo bare som små bølgeskvulp i forhold til dette. Her ser jeg frem til mange friske debatter.
  8. Ja,denne debatten tok jo skikkelig fyr. Sånt liker jeg For å presisere : Jeg ønsker meg en nyprodusert halv-auto. Når jeg refererte til 'kopier',så mente jeg slike som bare er produsert som pynt til å ha på veggen,og vel ikke er å betrakte som våpen. Bruksområdet for min del ville vært blink-skyting samt tilfredstillelsen ved bare å ha noe slikt. Om det hadde vært mulig å bruke til praktisk skyting,så hadde jo det vært helt topp. Kan nevne at jeg også har Colt 1911 .45acp. Er jo praktisk med tanke på å holde med ammo. Om det er flere som kunne tenkt seg en slik så er det vel mulig at en forhandler/importør kan ta tak i det ? Uansett har det ingen bråhast for meg.Først må det spares penger,-men jeg har ikke tenkt å gi meg på dette ved første sverdslag.
  9. Har endelig fått oppfyllt en gammel drøm og skaffa meg en brukt Colt MK iv. Var bare det at det følgte ikke med hylster til den,og det er ingen som selger slikt i området her. Er ute etter noe rimelig i første omgang for å frakte/bære på en trygg måte. Har leita litt på nettet uten å finne noe. Noen som har et tips ? Event.noe å selge ?
  10. Er litt usikker på hvor jeg skal plassere innlegget,så jeg prøver her. Har oppdaga at dette klassiske våpenet produseres fortsatt som rein halvauto i div.utførelser. www.auto-ordnance.com Jeg har ønska meg en sånn heile livet. -Greit nok at det finnes kopier å få kjøpt,-men det er jo som å ha en bil uten motor. Ser at versjonen med 16,5'' løp blir klassifisert som rifle i USA. - Da skulle det vel ikke være noe verre enn andre halvauto-rifler som er mulig å kjøpe her til lands ? Er det noen her som har erfaring med nevnte våpen og/eller kjenner til forhandler i Norge
×
×
  • Create New...