Jump to content

kaaredump

Members
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kaaredump's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Gammel tråd men den mest relevante jeg fant. Er det noen her inne som har lada slappe feltladninger i .38 spl med 105gr Lee og Vectan BA9,5 ? Etter det jeg ha lest meg til skal det være relativt likt N-320. Finner en del ladedata, men ingen på våre særnorske(?) slappe feltladninger.
  2. Jepp!! Fikk en slik bul i løpet på min 686 (mest sannsynlig en kombo av squib og en uerfaren skytter som dro av neste skudd) Bulen var såpass stor at du kunne kjenne den på utsiden av løpet. Presisjonen var som før! Kosta ikke mange kroner å få bytta løpet. Tror ikke jeg betalte mer enn et par tusen for nytt løp pluss arbeide.
  3. kaaredump

    Æ

    Enig med deg ang Mack, det smaker fotsvette!! I gamledager spøkte vi med at når man drakk Nordlandspils så pissa man Mack... Nå fins ikke Nordlandspils lenger (joda, Carlsberg i Trondheim lager noe de kaller Nordlandspils, men det er bare en bleik skygge av hva det en gang var), så da får man støtte opp om det eneste gjenværende norske bryggeriet som lager skikkelig godt øl; Aass!! App eller ikke app, jeg handler der de har Aass!!
  4. Har ei trollgammel Lee-presse, den har produsert titalls tusen patroner, og fungerer i dag som sizer til hjemmestøpte kuler, samt litt lading av rifleammo. Funker fjell. Har ei stor blå presse med hylsemater ved siden av, men Lee-pressa forblir på ladebenken så lenge den holder koken!!
  5. Kjører samme oppsett som OIH skisserer. SP01 med kadet-kit med demper. Funker supert med underlydsammo i .22LR (CCI std og TopShot). Greit for trening "bak huset", men kanskje ikke helt det TS spør etter. Dessuten har prisen på Kadet-kit'et skutt i været de siste årene...
  6. Merkelig! Min Kadet har aldri klaga på CCI, den har derimot krangla en del på billig Federal. Men det har stort sett alt anna av våpen jeg har også gjort (bortsett fra CZ 452'en, som er ei boltrifle). Med Federal-ammo oppførte den seg omtrent som du beskriver, men skuddene gikk av hver gang, den klarte bare ikke å kaste ut tomhylse/kamre ny patron. Shadow/Kadet'en har heller ikke vært særlig nøye på puss...
  7. Og hvor er kula i det den bryter lydmuren? Lyddempere funker ikke som på film, men de demper mye! Absolutt en god investering, både for egne ører og nabofreden.
  8. Labradorer er vel som mange andre hunder "matvrak", har du prøvd med en pølsesnabb i enden av sporet?
  9. Jepp, går i kassa! Er en baby 1911, på godt og ondt. Dønn lik SIT'en min i .45ACP! Helt greit avtrekk! Kan selvfølgelig ikke konkurrere på linje med Stenvaag X-esse i spesialklassen, men skal greie seg godt mot PPK'er og lignende "ekte" spesialpistoler.
  10. Ble en Llama på meg! Kom over en Llama Especial i 9mm Short (.380ACP), bare måtte ha den! Ser ut som en 1911 som har vært vaska i for varmt vann og krympa til 3/4 størrelse! Til og med grepssikringen er der!
  11. Har ikke prøvd å dempe en kulefanger på denne måten før, men har dempa en del i bil med slike plater. La platene på større flater innvendig i karroseriet for å dempe steinsprutstøy, dekkstøy osv. Disse platene demper ressonans veldig bra!
  12. Asfaltplater på "utsiden"? (Går ut fra at den er konstruert av metall, og at det er gjenklang i metallet som ønskes dempet.)
  13. Har samme erfaring. På min 686 har jeg satt en brukt tennhette mellom skruen og Wolff-fjæra, har funka uten funksjoneringsfeil i flere år nå.
  14. Sprettert er vel også omfattet av våpenloven...
  15. Prøvd å åpne demperen? Mulig du har en sånn møkkademper som jeg har, en sånn med "skumgummi" inni? På min demper ble denne hard og smuldret opp, og dempingen ble MYE dårligere. Mulig den ikke tålte å bli brukt på pistol.
×
×
  • Create New...