Jump to content

brunders

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About brunders

  • Birthday 05/10/1947

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brunders's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Disse to forteller etter min mening ganske mye:
  2. Kan noen i farten fortelle oss hva som er forskjellen mellom disse?
  3. Det er noe med grepsvinkelen på 1911-modellene.
  4. Hvorfor er ikke Pardini GT9 5" godkjent i Production? Kan en Pardini GT9 6" brukes til noe som helst i IPSC?
  5. Takker hjertelig for alle innspill. Nevefølelse og havesyke overvant alle hensyn, og GT9 6" er bestilt.
  6. Fjerne glassblåsing: Må ha: 1 stk batteridrill (bør lage en eller annen form for festeanordning fpr drillen. Bryteren kan holdes inne med et par norgesglass-strikker.) Trenger: 1-5 stk bomullspads på aksling (sånne runde pusseskiver i bomull til å sette i drillen) fra Biltema. Trenger: 1 tube metallpolish fra Biltema. Trenger: Batterilader og god tid. - men det er nok laseggjørlig.
  7. Takker for gode innspill. Jeg likte avtrekket og grepsvinkelen på Pardini GT9 svært godt.
  8. Jeg ønsker meg en 9mm som fyller neven godt, og som ikke er for lett. Jeg har prøvd Pardini GT-9 og CZ 75 (relativt fersk skytter) men begge disse blir litt tynne i hånda, syns jeg. Limit på ca. 15 lapper.
  9. Min kompis hadde akkurat de samme forvirrende og usammenhengende feilene for et par uker siden. Diagnose: Knekt tennnål.
  10. Gode betraktninger. En skulle ønske at alle tenkte slik. Likevel, en ting er å tenke og gjøre slik frivillig, en helt annen ting er å bli utsatt for tvang til å tenke og gjøre slik. Jeg er enig med dem som mener at våpenkort for relevante våpen er dokumentasjon som dekker minstekrav.
  11. Min mor (i uskiftet bo siden 1984) har liggende en slik, cal.16. sidebyside. Den har ingen opplysninger om kaliber eller kammerlengde eller noe annet på våpenet. Stokken er i valnøtt, det er mange forsiringer på låsekasse og skruehoder, og bruneringen er pent flammet. Det eneste jeg vet, er at det er en cal. 16, og min far skjøt både 65 og 70mm patroner i den, de få gangene han skjøt. Det eneste jeg finner av nummer er under kammerstykket, der er det stemplet inn et nummer som begynner med en s inne i en trekant, så kommer 33/284/000. Under der er det slått inn enkeltvis (ujevn størrelse og dybde på tallene) 189144. Under for-stokken er det slått inn på begge løpene en S med en liten krone under, og et større logo som likner et skjold, og ett som likner en håndskrevet signatur. Låsemekanikken i forstykket har samme nummer som løpet. Er det noen som kan si noe om dette våpenet? Jeg så i en posting her på Kammeret, at de siste sifrene i våpennummeret skulle bety måned og år for produksjonen, men i så fall skulle jo denne være fra januar 1944, og det kan vel vanskelig stemme?
  12. brunders

    Pardini GT9 6"

    Jeg får stadig høre at denne er toppen til grovfelt og annet. Ingen over, jeg får tro det, men hvilke kan være på siden, eller ikke så langt under?
  13. brunders

    Baikal IJ 35

    Vi har en slik i klubben. Den har to magasiner. Det ene er svært slitt i leppene og gjør at pistolen bøyer enkelte patroner under mating (og kiler seg). Det andre er mindre slitt, og dertil litt klemt sammen (av en våpensmed) og fungerer helt fint. Gammel og slarkete, men med utmerket presisjon.
  14. kaaredump den 13 Mar 2014 Takker spesielt for denne.
×
×
  • Create New...