Jump to content

Sindrev

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Sindrev's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er etter førstegangsmontering av demperen at den dro 1 m til siden, hadde ikke tenkt på at børsemaker trolig kan ha tatt av kikkert og baser under arbeid, men dette høres jo logisk ut for meg at det er årsaken. Jeg har ikke prøvd å skyte uten demper etter at den var hos børsemaker, det skal jeg forsøke neste gang jeg er på banen, trolig er det da mye mindre forskjell i treffpunkt. Dette ga en logisk forklaring, takker for god hjelp:-)
  2. Den samler bra, ca 2-4 cm med demperen på. Etter jeg hadde skutt den inn lå de siste seriene i 9 og 10. Noenlunde like god samling som før jeg monterte demperen. Men en god meter til høyre på 100 m syntes jeg var i overkant mye etter montering av demper. Så spørsmålet blir om jeg kan fortsette å skyte slik eller bør jeg la en børsemaker se på den, evt gjenge på nytt? Vel og merke kan jeg ikke se noen skjevheter når jeg titter gjennom løpet med demperen på. Nå har jeg planlagt å kun skyte med demperen på.
  3. På 30 m lå den 30-40 cm til høyre ja, så blir vel drøyt 1 m for langt til høyre på 100 m hold. Når jeg begynte på 100 m igjen måtte jeg også justere med ned 7-8 cm. 1 m sideveis på 100 m syntes jeg var mye. Men er det sannsynlig at kula tar borti demperen når den samler så godt som den gjør?
  4. Det er skyting med og uten demper etter at demperen ble montert, altså første gangs bruk med demperen. Med å se gjennom løpet med demperen på kan jeg ikke se at det er skjeivt. Bør jeg se gjennom løpet med og uten demper og se om det er noen forskjell da? Men om kula tar borti demperen skulle det kanskje vært litt mer spredning? Den samler 2-4 cm på 100 m med demperen på. Bør jeg be en børsemaker gjenge opp på nytt? Takker for svar, er litt grønn på dette området.
  5. Hei I går kom min remington i 308 tilbake fra børsemaker etter å ha montert lyddemper, en hausken JD 224. Jeg kunne ikke vente med å prøve så jeg dro på skytebanen med engang. Jeg hadde ventet at det ble en forskjell med og uten demper, men jeg traff jo ikke blinken engang. Måtte sette opp en pappskive på 30 m hold, og der var den 30-40 cm for langt til høyre, så kan man jo tenke seg hvor mye dette utgjorde på 100 m, ikke rart jeg ikke traff blinken. Etter ny innskyting samlet den godt, måtte også justere 7-8 cm ned. Jeg ble forbauset over at det var en så stor endring, kan det være noe galt med gjengene? Jeg kan heller ikke se noe på demperen som tilsier at kula subber på tur ut. Under montering ble løpet kappet ned til 48 cm. Takker for tips:-)
  6. Hvilke dager er det skyting hos Levanger, vet du det?
  7. Jeg har nylig flyttet til Trondheim. Og har tidligere i sommer trodd at jeg ikke fikk tid til elgjakt i år pga jobb, så har dermed ikke vært på banen og skutt noe i år. Nå ser det ut til at jeg får meg fri alikevel. Så det jeg lurer på er om hvilke baner i Trondheim og omegn som fremdeles holder trening og skyting til storviltprøven? Og evt åpningstider til disse? Leita litt rundt på nettet etter dette, og fant ut at Nidaros jaktskytterklubb hadde avsluttet skyting til storviltprøven for i år, ble dermed litt urolig pga dette.
×
×
  • Create New...